Icecream Sandwich 4.0 za SE Xperia 2011

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Pa se začne:
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
V čem je bistvena, uporabna (!) razlika med 4.0 in recimo 2.3 verzjjo? Glede na to, da je taka evforija tudi pri Galaxyju S2...

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Nova verzija androida je tako kot nova verzija iOSa. Nekaj manjših izboljšav, kakšna dobrota za katero si moral imeti prej posebej nameščen app je sedaj del sistema, bolj spoliran uporabniški vmesnik, nekaj stvari popravijo, nekaj na novo pokvarijo in na vse skupaj nalepijo novo številko verzije...skratka nič kaj posebnega, a ljudje v obeh kampih bi raje ostali brez kisika kot pa na stari verziji OSa
grin1.gif

EDIT:
No ko si rekel za uporabno razliko napram 2.3.x tukaj ena za tiste ki s(m)o na bolj omejenih paketih akr se tiče podatkov, interni data monitor
smile-1.gif

Kot sem rekel, nič kaj posebnega a treba je pač met
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Se mi pa sedaj nekatere app. kar nekaj časa zaganjajo....Ali se da to poštimat?

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
ICS za xperie je prišel aprila, torej "samo" pol leta kasneje
smile-1.gif
Je pa to en polizdelek, tko da sem dokler ne popravijo kamere v CM10 spet na 2.3.

Sicer pa:
http://www.gsmarena.com/sony_announces_which_xperia_phones_will_get_jelly_bean-news-4970.php
Citat:
And now, the ones left behind - the whole 2011 Xperia lineup (which got updated to ICS) will not be getting Jelly Bean because Sony "would not be able to guarantee owners of these smartphones the user experience you expect and we demand".
Sem probal CM10 in je proti CM9.1 kot dan in noč in dela res hitro in gladko... Mogoče so pa mislili, da pričakujemo zatikanje in počasnost in zato ne bo JB
rolleyes-1.gif

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
CM pa to ne obvladam. Ali naj za hitrejše delovanje torej povrnem nastavitve na tovarniške?

Nazadnje urejeno: