Icecream Sandwich 4.0 za Samsung Galaxy S II

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Ker je sistem že zunaj, me zanima, zakaj ga moj telefon med posodobitvami ne zazna? Imam 2.3.5 in mi piše, da za moj telefon ni posodobitev. Ali se inštalira na telefon kako drugače?

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Uh, kakšna obširna navodila in postopki, pojma nimam, kako se to naredi. Obstaja kak način za nas navadne smrtnike, ki ne obvladujemo teh stvari?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Če je ICS zunaj še ne pomeni da je tudi za našo državo..ker vedno pride do zamude pri nagradnji na določeni državah... recimo si.mobilovi uporabniki bodo dobili nagradnjo 20.4 a ostali pa vprašanje kdaj..

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Uh, kakšna obširna navodila in postopki, pojma nimam, kako se to naredi. Obstaja kak način za nas navadne smrtnike, ki ne obvladujemo teh stvari?

Ti se hecaš, ne?!
smile-1.gif

Telefon je treba dat v Download mode, priklopiš na pc, v odinu označiš pot do roma in pit fajla in klikneš start.Enostavneje skor ne gre.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Hja, jaz recimo že ne vem, kako se telefon da v download mode
wink-1.gif

Zato pa sem ti dal link do navodil
wink-1.gif
Sicer pa se tak morš sam odločit.Čakat na simobilov/mobitelov rom z bloatwareom al pa daš tega 4.0.3 open germany gor ki verjetno nima slovenskega jezika, je pa clean rom.

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Hja, jaz recimo že ne vem, kako se telefon da v download mode
wink-1.gif

Zato pa sem ti dal link do navodil
wink-1.gif
Sicer pa se tak morš sam odločit.Čakat na simobilov/mobitelov rom z bloatwareom al pa daš tega 4.0.3 open germany gor ki verjetno nima slovenskega jezika, je pa clean rom.

Simobil bo dal svojega ven 20.04.? A to pomeni, da ga bo takrat telefon zaznal med posodobitvami ali bom vseeno moral to narediti sam?

Btw. kakšna razlika je med bloatwareom in clean romom?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Bloatware so dodatki/appsi operaterjev, ki jih vključijo v rom in jih ne moreš odstranit brez rootanja.

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
copy/paste s slo-android.si foruma

Tale odgovor sem dobil danes:

Včeraj smo na sestanku potrdili novo programsko opremo ICS, prav tako so jo potrdili tudi na Mobitelu.
Potrditev smo poslali proizvajalcu, sedaj le še čakamo, da od njih dobimo potrditev, da lahko pooblaščen servis prične z nameščanjem.
Po potrditvi, bo v roku nekaj dni nadgradnja na voljo tudi preko Kies aplikacije in preko FOTA nadgradnje.

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
560
94
28
Na tvojega bi šel ICS ki bo prilagojen od proizvajalca tvojega telefona ali pač najdeš na netu kak kustom rom in ga daš gor.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik robbus pravi:
Ker je sistem že zunaj, me zanima, zakaj ga moj telefon med posodobitvami ne zazna? Imam 2.3.5 in mi piše, da za moj telefon ni posodobitev. Ali se inštalira na telefon kako drugače?

Dlje časa boš bral navodila, kot traja potem ves postopek
wink-1.gif

Navodila so za open europe februarska verzija
http://naredisam.blogspot.com/2012/04/kako-posodobit-samsung-galaxy-s2-gt.html

pa še ena navodila
http://slo-android.si/forum/viewtopic.php?f=88&t=5627&sid=16c9c36288ced93b885f3e2f9f83ff7c

Pa ne jamri, da je velik za brat
10.gif

B81

22. jul 2007
37.673
10.957
113
Na wildfire se nse splača, ker je škoda časa...slej ko prej boš menjal telefon, ker tole je polizdelek. Sem ga imel sam.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
No če bi kdo po korakih kej napisal morda bi še šlo
cool-1.gif

Tako sem pa čisto blond.
Mam kies natelefonu povezan preko PCja in to je tudi vse