I, legend (drugačen konec; video)

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tist je letalski muzej na vodi..in so ga tja postavli še pred katastrofo
wink-1.gif
)))

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja, zgodba ima precej lukenj, recimo na začetku filma fura ta hudega Mustanga, ki je bil predstavljen leta 2006, če se ne motim, a v filmu, New York leta 2007 zgleda, kot Sibirska stepa. Torej trava in vse ostalo - jeleni itd..., vse v v enem letu. C'mon
smirk-1.gif
...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Med izbruhom virusa in časom v filmu je minilo slabe 3 leta.

Dovolj časa, da plevel preraste vse luknje.

Bolj čudno mi je bilo to, da glede na nasilno naravo teh osebkov, ni bil tekom noči poškodovan niti en avto in nasploh je bilo vse čisto v mestu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Pa da ne more enega jelena uloviti ? Je to kao "simbolično" ?

- kak je SR-71 pristal (oz. "pristal") na letalonosilki ?

Je simbolično. Kakšna legenda pa bi bil v recimo očeh mlajše publike in grinpisovcev, če bi
z M4A1 Carbine "žgal" po mladih jelenčkih in ostalem skaklajočem kosmatovju? Glede nato
da je to jurišni mitrjalez, bi moral spuščat cele rafale. In s tem, da ne ubije jelena zase, ampak
ga raje prepusti levji družini ti vrjetno tut nič ni sporočilo ne?

Glede SR-a, recimo možno da so jih kam tovorili, pa so bili naloženi na letalonosilki, sicer pa so bli tam
vrjetno zaradi modnosti, ker je to pač moderno letalo, in ga marsikdo prepozna. Nenazadnje kje je tut on
fasal Mustanga na Hemi pogon? In zakaj je vozil explorerja, če bi lahko vozil hummera cel čas? Razne modne
muhe, reklame znamk... Če bi tebi dalo Gorenje miljon evrov, če jih na tak pa na tak način prikažeš v filmu, bi
tut ti vrjetno polek SRa še postavil gorenjev hladilnik.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ja, zgodba ima precej lukenj

Res je, ampka nekdo ki rad gleda fantazijske-akcije-horror, tako jaz recimo, ko obožujem zgodbe,
ko nekdo ostane nekje sam, kakšni zombiji & stuff, in ima pol celo mesto za sebe, počne kar hoče,
bo mu pač tak film všeč. Tako je bil meni. Sem ga gledal 2x. Enkrat v kinu, ampak ker je truplce polek
mene preveč spraševalo, sem ga še 1x v miru pogledal doma sam.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.937
2.639
113
Glede SRja a ne znate brat! SR je del zbirke Sea, Air and Space muzeja, ki se nahaja na letanosilki Intrepid v NY.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
tud men noben konec ne potegne.. oba sa nekako prevec pocukrana. je pa ze boljsi in tud bolj "realisticen"
smile-1.gif
film: 28 dni kasneje (ne tednov)