I, legend (drugačen konec; video)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
http://www.firstshowing.net/2008/03/05/must-watch-i-am-legends-original-ending-this-is-amazing/

če je že blo pa, "ko vas"
cheer.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.640
506
113
No ja "original", takšen kot je bil predstavljen v kinematografih.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
meni je pa bolj všeč original konec kot pa ta verzija v kinu. samo vseeno je dokaj dolgočasen film, ker se v bistvu nič ne dogaja.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ej, hvala!

Polepšal si mi večer. I, legend mi je bil odličen film vse do zadnjih 10 minut. Tole postavi vse na pravo mesto.

Ne vem, a so mislili, da je folk ne bi dojel? Pa so raje naredili "shoot-them-up" konec...
bonk.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

dober konec ... boljši kot tisti iz cinema verzije ... mi je blo žal, da je Will mogo umret ... čeprav toti konec iz zgornjega linka pa je tak malo bolj pussy varjanta

bi si skoraj raje predstavlal predajo one "punce" in pa testiranje cepiva na ostalih osebkih in s tem tud ponovni razvoj civilizacije

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Ne, ne. Ravno to je poanta tega konca. Cel film imaš občutek, da so vampirji samo zveri na morilskih pohodih. Brez čustev. Da so stvar. Potencialni poskusni zajčki.

No pa.... vampirska civilizacija se še ni razvila.

V končni fazi, misliš, da smo se ljudje kaj drugače obnašali pred 50000 leti?

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Boljši konec, kot pa tisti, ki so ga prikazovali v kinih
wink-1.gif

Pa še nadaljevanje bi lahko posnel s tem koncem
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:

bi si skoraj raje predstavlal predajo one "punce" in pa testiranje cepiva na ostalih osebkih in s tem tud ponovni razvoj civilizacije

Tud sam sm mislu, da bo zdej Will cepu tiste ta ostale in tako rešu situacijo.
Ne vem.... niti en niti drug konec mi ni preveč všeč. Ostali del filma je super, konec ne prepriča.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ta konec je še veliko slabši zame kot ta v kinih. Kar nekaj.
bonk.gif

Cel film se temni borijo da bi ga dobili, na koncu, ko se jim pa ja zameri, ga pa še pustijo živet.
hysterical-1.gif

Drugače se pa kvaliteta filma zame izgubi, ko ga ta bejba reši. Kar nekaj. Kva je ta baba počela sred noči z otrokom v avtu.
uf-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj si sedaj povedal?

Tvoj nagon je "ubiti" tistega ki še ni okužen. In ta tip ti ugrabi bejbo in na njej dela poizkuse. Ti imaš pred sabo "pojedino", ter bejbo. In ker ta ti ta fant vrne bejbo prostovoljno, ga pustiš živeti. Skregano z logiko filma.
uf-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
On bi jih lahko ozdravu, vendar mu oni ne pustijo, samo, ker jim vrne beybo, ga pustijo pr miru.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
ksz...poanta knjige je čist drugje...on je njihova pošast njihov bavbav, tko kot so zombiji za nas legenda je on za njih neka legenda, mit.. nekdo ki jih lovi dan za dnem. Zato so tudi naredili tak konec ker fani knjige so bili zelo nezadovoljni in tak konec tudi upraviči naslov filma I am legend...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Tvoj nagon je "ubiti" tistega ki še ni okužen. In ta tip ti ugrabi bejbo in na njej dela poizkuse. Ti imaš pred sabo "pojedino", ter bejbo. In ker ta ti ta fant vrne bejbo prostovoljno, ga pustiš živeti. Skregano z logiko filma.
uf-1.gif

Vrjetno ni skregano z logiko, glede nato da so za film zapravli x mio. dolarjev. Vrjetno so vedeli kaj delajo. Ali so
kar tak zapravli denar, da ni sploh poante?

Poglej si film še 1x.
zmaga.gif

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
vredu film je ,s amo glede na to da je ideja super, bi lahka nardil fenomenaln film...pa se mi ne zdi da je glih fenomenaln

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če odmisliš zvezdo in (kolko tolko) dobro sliko, je to precej beden film.
Recimo, kaj na začetku divja z avtom (in se skoraj ubije) ?
Pa da ne more enega jelena uloviti ? Je to kao "simbolično" ?
Hollywood trash, če vprašaš mene (ali brata).
Ona risanka s slonom (Horton) je gladko boljša poraba teh dveh ur
wink-1.gif

Še več cvetk:
- kak je SR-71 pristal (oz. "pristal") na letalonosilki ?
- bedni CGI (10 let prej je Spielberg dosti bolje naredil)

eh, za fane bo, I guess ...