i-gotU GT-800 pro

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
561
5
18
Problem je bil v tem, da sem moral naložiti upadate software in zdaj dela.
 

alojzp

Pripravnik
4. jul 2013
45
6
8
ura jemlje podatke o času s satelitov, nastavlja se le ura v koraku po 15 min, glede na letno zimski čas. Ko enkrat prebere čas s satelitov lahko nastavljaš uro brez gps signala. v začetku leta je bil problem z prikazom ure in posledično beleženje podatkov, to so rešili upgred na http://global.mobileaction.com/download/GT-900_download.jsp. Pri meni je problem, da ko sem hrm10 povezal s telefonom, ga sedaj ura ne prepozna več in nimam več podatka o srčnem utripu.
 

alojzp

Pripravnik
4. jul 2013
45
6
8
Citat:
Uporabnik jesen pravi:
Nabavil sem (rečeno je nov) I-gotU GT-900Pro športno uro. Malo kolesarim , sem imel željo, da se malo beleži kje vozim, kako. Navodila v slo ni, jezika v uri tudi ne, rahlo izgubljam potrpljenje, ni mi uspelo nastaviti niti ure, da bi vsaj imel ročno uro na roki. Software sem sicer instaliral, žal da bi preko povezave računalnika in ure lahko kaj nastavil tudi ne gre. Nastavitev ure pogojuje z GPS signalom, vendar če bi uro nastavljal zunaj tudi ne gre (kakšno vezo ima čas in GPS ?). Lepo prosim za pomoč !
za navodila pojdi na njihovo spletno stran http://global.mobileaction.com/product/product_i-gotU_GT-900.jsp preko Google transletorja.