Čak kdo je reku, da od daleč ne morjo diskov pregledat..
to ti omogoča navaden admin dostop.... To kar se v Acroniju dogaja je šalabajzerstvo... če mene vprašaš...... Prvič nimajo oditinga, da se ve kaj se z dokumenti dogaja, kdo je nazadnje dostopal do fajla, kdo ga je spreminjal itd....
Vaginko, takih šalabajzerskih firm k nimajo ostnove poštimane (če se gre za važna inf) je ogromno...
Maš pa firme, kjer je dostop izključno preko recimo vpn, citrix, maš odditing, proxy, encript itd...
Tam ne morš mrdnt, da uni nebi vedli....
Seveda pa to stane....... so pa šalabajzerji...
primer geodetske uprave, k so babe in študentje vpisovali podatke iz zemljiške 6 mesecev in je en tamkajšni pametnjakovič raid usu... pa je bla miljonska škoda (backup, kaj pa je to)
odvisno od podjetja... ampak če imajo 110.000 zaposlenih in delajo tako kot praviš ti, mi prosim povej za to firmo, ker to pa resnično v lajfu še nism vidu....
to sem ti predlagal, pa si skrivnosten..... enostavno pr tolko userjih ne morš tko delat kot v Acroniju, k ene 10-20 računalnikov pregledajo..
Še enkrat, eni majo slabi poštiman security in backup kot recimo naš zdravnik Jernej...... pa so tud kake večje firme......