Za 1 teden se mi vsi ti izleti zdijo preveč, že ostala dva izleta, ko so jih imeli ostali so jim bili zgornja meja. Moras vedet da je zelo utrudljivo... primer Kairo gres ob 2h zjutraj, prides nazaj okrog polnoči. S tem da se vozis nekje 7 ur. Potem rabis da se vsaj malo naspis, namreč vse na te izlete se gre zgodaj, razen snorklanje in to ko je okrog 9h (pa še to je za nekatere zgodaj). Tako da mi2 z drago bi šla še v Kairo pod pogojem da bi tam ostala 10 dni.
Z izleti je tako... za snorklanje pri lokalni je bilo 30€, od ponujene SLO pa 40€. Vzela sva od SLO, ker so tudi ostali tam vzeli in smo bili na ladji sami slovenci. Večja čaga, smo se zabavali, presmejali skupaj itd... Tako da mi ni zal da sva šla preko agencije. Tudi Kairo, kamor so šli ostali so šli preko naše agencije. Bili so zadovoljni, saj je vse potekalo v slovenskem jeziku, ker je šel zraven vodič. Še en primer... ena dva sta šla preko lokalne agencije v Kairo. Sta se vozila 5 ur, prideta nazaj in cela jezna itd... Niso jih spustili v Kairo, zakaj ne vejo, vglavnem bil je nek problem in so se morali obrnit in nazaj proti Hurgadi. Da se meni to zgodi, znorim. Finta je tudi ker turistični avtobus proti Kairo spremlja policija - namreč baje so zelo ropali turistične avtobuse.
No, tolko o tem. Če mene vprašas - jaz če bi šel bi zagotovo sel z slo agencijo, ker bi imel slovenskega vodiča, na busu slovenci in bi se boljše počutil. To, kaj komu paše pa naj presodi vsak sam.
LP