Hujšanje

19. jul 2007
3.165
1.906
113
KSZ:

a je kdo na Retatrutidu? :D
kako zanimivo da 0,2ml tekočine "sporoča" možganom da nisi lačen

a je kdo na Retatrutidu?
Saj še ni registriran? A ti bi nekaj iz kemijske sinteze, padle s tovornjaka pod kožo špikal?
Za semaglutid (Ozempic) je veliko zadev poznanih, če si srečen dobiš vsaj sterilen inzulin (pa vidiš da nekaj dela, ko cukr pade) ali pa lahko dobiš sterilno infuzijskko raztopino, če pa nimaš sreče, dobiš pa pravo brozgo.

Nič novega, nekaj malega dimu (veliko manj kot 0,2 ml tekočine) lahko n primer "sporoča" možganom , da si ful lačen

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
346
100
43
KSZ:

a je kdo na Retatrutidu? :D

Kaj ti je ta prvi? Tirze naj bi bil menda močnejši pri zatiranju lakote. Reta ima poleg tega še eden ali dva plusa, je pa zato zatiranje lakote malo slabše. Odvisno kaj hočeš doseči in kaj si zato pripravljen narediti. Jeba je ko s tem nehaš ...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.143
5.720
113
150€ cca na mesec začetna doza.

Se pravi za 4 tedne, jemal 5 mesecev shujšal 15 kg in nehal in sedaj še vedno rahlo izgubljam težo cca 1 kg na mesec.

Ti malo zrihta presnovo.

Poglavitno je da sem nehal smrčat po cca 2 mescih.
Okrog vrata pa imam sedaj malo preveliko kožo.

• Všeč mi je
Reactions: Feniks in krava

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
346
100
43

Se pravi za 4 tedne, jemal 5 mesecev shujšal 15 kg in nehal in sedaj še vedno rahlo izgubljam težo cca 1 kg na mesec.

Ti malo zrihta presnovo.

Super, da si se zrihtal. Najbrž si zrihtal tudi prehrano, če kilaža še vedno leti dol. Čestitam. Ker brez tega grejo kile gor, vsaj po par mesecih rete.
Cena je pa malo manj super. Sivi trg rula kar se tega tiče.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.793
1.682
113

Ti malo zrihta presnovo.

Saj ne da me zanima, a kje vraga kupite te zadeve?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.143
5.720
113
Če si Hrvat pa ti zavarovanje po novem krije, tvoja so udeležba je cca 25€.

Zadnji čas, da se pri nas tudi kaj premakne v tej smeri, ker recimo Apneja je fajn trigger za ostala obolenja, kakor tudi prevelika teža.
In ja ta zdravila marsikoga premaknejo iz mrtve točke in potem gre lažje dol ko se apetit zmanjša, presnova izboljša, jetra ščistijo.

Najbolj bedno je ko ti rečejo jetra imaš zamaščena in to je to..
Dalje se pa sam znajdi, če se znaš.