hude feltne

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
črne bodo lepo pasale na belega poršeja
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
je pa dejstvo da dosti ljudi velik ou preveč denarja očitno nimajo okusa..tele felne (sploh črne) na takšnem bmwju ne zgledajo sploh.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
V spotu se pa lepo vidi, kaj je višek pomembnosti za čapce. Da pride in "da club" preko vrste in ga nihče nič ne vpraša, vrata se kar sama odpirajo.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
[sarcasm on]
Tele tut ne
X66017.jpg

[sarcasm off]

Ne razumem čist poante teh črnih feltn, itak se na vseh ful slabo vidi, kakšne sploh so (poglej recimo zadnje kolo na tej sliki, verjetno se niti ne bi opazilo, če bi bila plehnata).

467716-post_slo.gif

Sicer sem verjetno med starejšimi tukaj, ampak toliko pa tudi ne, da nebi vedel kaj je grdo, kaj pa ne.
In tele črne feltne so eden večjih mimosunkov med modnimi norostmi zadnjega časa.

Nekaj podobnega so tudi črne sprednje havbe. Oprostite, ampak meni to zgleda, kot da je ravno na poti od kleparja do ličarja, kar pa daje določen vtis o vozniških sposobnostih dotičnega osebka.
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
o madona, zdej bojo že thinci pametovali kaj je lepo in kaj ne, kam smo prišli....

joke
grin1.gif

drgač pa... na nekatere avtomobile črne oz. temne feltne s raznimi robovi pašejo dejansko 13x bolje kot pa klasična srebrna. res je da so na nekaterih avtih totaln kiks, zato pa toliko bolje izgledajo na katerih drugih. kar se pa črnih havb tiče se je pa to razpaslo zaradi karbon havb, ki so lažje od serijskih in običajno na kakšnih dirkalnih avtomobilih ampak karbon ni poceni in posledično eni pobarvajo haubo da imajo pač wannabe carbon ali pa dajo tako nalepko čez.

aja pa jst imam tudi črno haubo ter feltne na enem izmed avtomobilov, samo zraven je poleg haube črna tudi kabina, na kaj te pa to spominja? ...... aja pa jst tega nimam zaradi wannabe carbona ampak ker se mi 2-tone paintjob pač dopade
smile-1.gif

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Thinci znamo bit žleht!
evil.gif

Proti dvobarvnim avtom načeloma nimam nič proti, se strinjam da večinoma popestrijo izgled. Pri črnih feltnah pa je stvar bolj občutljiva in mimogrede pokvarijo izgled. Robovi v drugi barvi stvar znajo popraviti. Tisti opli bw so meni prav bedni...
Za črno havbo pa praviš, da ima tak učinek kot nalepka na pokrovčku rezervoarja, no tudi to je nekaj.
Slučajno imamo pri bajti en črn avto pa bom probal enkrat fotošopat, da bom videl kako bi zgledal s črnimi feltnami.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:

Nekaj podobnega so tudi črne sprednje havbe. Oprostite, ampak meni to zgleda, kot da je ravno na poti od kleparja do ličarja, kar pa daje določen vtis o vozniških sposobnostih dotičnega osebka.
wink-1.gif

ja mene tud zanima, kako je to postalo tako moderno! Pomoje je en mulc res kupil havbo, pa jo ni pobarval, ker ni imel denarja, in se je nekaj časa vozil okoli s surovo - črno, in ker je bil to nek hud sportni peugeot 206, so ga še ostali tunerji začeli kopirat... Zdej pa plačujejo, da se dajo nalepke čez orginal barvo... čudno.
tongue-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
jp jp, to je blo to
zmaga.gif

@Fe3 - no poizkusi... sam ravno to je to, na črne avte pomoje ne pašejo popolnoma črne feltne, morda kakšne s konkretnim (kromanim) robom, osebno pa se mi črne feltne bolj dopadejo na avtomobilih svetlejših barv. but that's just me
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
ja, jaz sem tudi to slisal. Sele potem so prisle karbonske haube v motosport. Vse se je pa zacelo z Alesem iz Polhovega Gradca in njego 206-ko, s surovo haubo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.447
113
je bil on, a ne? ... jst sm modela včasih še poznal, če bi vedu da bo tip uvedu tak modni hit bi bil še kar njegov prijatelj
cool-1.gif