http://cenejedohise.com/ Kaj je to za ena fora??

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Bo treba pregledat, ugotovit katere banke in zavarovalnice ter fizicne osebe so zraven pa se bo vedelo vec. Ce ma kdo cas naj pregleda pa pokomentira. Bom tud sam enkrat v prihodnjih dneh.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Torej boš na podlagi sumov forumaša mamomuja takoj izvedel oz. pričel kriminalistično preiskavo? Torej ne boš revežem niti pustil da kaj zaslužijo preden bodo obsojeni? jebeštrga pa taka država da te zaprejo še preden kaj zaslužiš
evil.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Torej boš na podlagi sumov forumaša mamomuja takoj izvedel oz. pričel kriminalistično preiskavo?
Kolikor sem razumel njegov post, mora avtor teme sam izvesti preiskavo in zbrati potrebne podatke.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bom tud sam enkrat v prihodnjih dneh.

Saj to tebe je*be tovariš, ne razumeš najbolje
evil.gif
Sicer pa kaj bi ti govoro če ne poznaš sarkazma in šale...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
ce se bo kaj zacelo se bo zacelo na podlagi "lastne zaznave", ker forumski zapis pac ni prijava.

Je pa stvar taka da ce bo kdo pokomentiral to kar je javno dostopno, bom se sam osredotocal potem na podrobnosti na katere se bi kdo tak obesil.

Mah sej se mi v bistvu ne da vec. Avtor teme naj proba pa ce ga nategnejo se mu bomo smejali, za nategovalce pa bomo spet razglabljali kak so se decki znasli

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
opa, mene pa res nebo noben nateg.nil samo zato, da bi kdo prišel do podatkov. Zadevo sem našen na internetu in se mi je zdela ful čudna in sem jo pač objavil tu.
Kaj se naj sedaj pustim jeb.at na suho? Ali kaj??

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Mah sej se mi v bistvu ne da vec. Avtor teme naj proba pa ce ga nategnejo se mu bomo smejali, za nategovalce pa bomo spet razglabljali kak so se decki znasli

Saj to je to
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
ne to ni to. Fora je, da je najlazje rect joj ej a je to nateg? Pol pa cakat da en vse precekira pa rece ja je al pa ne ni. In zato sem napisal da ce se komu da, da naj in ce bo kaj neprimernega bomo valda poj.ebal gnoje. to kar pa si ti citiral pa je bil sarkazem o katerem ocitno rad predavas ostalim, sam ga pa ne zaznavas najbolje

@mamomu komu se ti pustis nategovat ne vem, ce pa mislis da je alter tu zato da bo namesto tebe bral drobni tisk si pomoje v temo brcnil.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
nono apolo, nič takšnega nisem napisal da sem izzval to tvojo jezo.
Vprašal sem zato, ker se na te stvari ne razumem in sem pač vprašal za mnenje. Dozdevalo se mi je da nekaj ne štima - ampak nisem bil 100%. Ja zato pa je ta forum : 100 ljudi več ve.

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Pa ja, nekaj je narobe zadnje čase....oni tam kolega pusti 10 ur v čuzi, mene danes skoro nadere policaj na postaji, kamor sem dal prijavo za onega v drugi temi...neki našpičeni so zadnje čase
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Niti nisem jezen, me pa razkaci, ko cisto dobronamerno napisem da naj se kdo pogleda (kak ekonomist al pa bancnik) ki se na to dosti bolj spozna kot jaz, pol se pa najdete (pa niti ni vazno al v hecu al zares) uporabniki, ki dajete komentarje v smislu ce naj drugi namest mene raziskujejo.

V koncni fazi, dokler ni nekdo oskodovan se nihce poklican s tem ne bo ukvarjal. lahko se pa ze prej zbere veliko informacij. In ce jaz tu gor dobim info kako te stvari potekajo (sploh ta vplacila in kaj bi lahko bilo zadaj - zavarovanja al vrednostni papirji al kaj), potem tud sam vem v kero smer naprej brskat.

Tecen sem pa (glede teh zadev) se od sitetalk teme - kokr je rekla zdenka cerar -> v gostilni vsi vse vejo kdo je koga kako nategnil, na policiji se redki spomnijo, na sodiscu pa nihce ne ve nicesar vec.

@denis kolega je bil pridrzan zakonito in ne vem kaj je tok cudnega ce je bil 10 ur not, lahko bi bil 12. Ce te je kdo skoraj nadrl je to seveda neprofesionalno in nima veze ce ma slab dan.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Apollo8 glej lepo da želiš pomagat ljudem ampak daj človek sprosti se. Odloči se ali prideš sem gor za sprostitev, za foro ali hodiš tukaj gor špijonirat službeno? Torej kaj mi gre na ku*rac? Da vsakič ko je govora o kakšni zadevi kjer je delno sumljiva (katera pa ni?) že pičiš nekega James Bonda in se ponujaš in poizveduješ. Pa sprosti se človek. Glede Zdenke pa sem ti že povedal v prejšnji temi, ljudje se radi brigajo zase. Nihče se ne izpostavlja rad po nepotrebnem.
zmaga.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
V treh temah sem napisal da folk lahko da vec info. Ce bi hotel spijonirat bi to lahko pocel ze ves cas brez da bi sodeloval na forumu. Kje pa pise da je zame stresno ce nekje napisem naj da folk vec info? Ne skrbi ti za mojo sprostitev. V koncni fazi koji si ti faktor, da sploh sprasujes a sem tu sluzbeno al za sprostitev? po tvoji teoriji sprostitve te pac boli kita in si zvizgaj pa ce jih bo tu gor 10 sluzbeno.

In da se bos manj obremenjeval - a se ti zdi, da prej nikoli ni blo nobene teme kjer bi lahko napsial naj da folk vec info? Seveda so bile. Ampak priznam da mi je fajn zatirat jokice. In pac naj folk kaj konkretnega napise al pa naj ne pise. in do tega zatiranja mam isto pravico kokr mas ti pravico do tega da ti gre to na organ. Pac fajn mi je ratal. In ce bi izkoreninili tako jamranje rekla-kazala bi celo komu, ki ni nategun, uspelo preden ga poserje folk na netu. Naj si prebere folk drobni tist pa naj pol pokomentira. Ce je barabija bomo probal zapret ce pa ni pa go for it.

Aja pa James Bond ma hud avto, dobre ure, mu gre pri pokru in je nasploh 110% jaz nisemtako da mi lahko nehas laskat

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Pa pazabo si rečt da James Bond fura hude frače
wink-1.gif

PS:. Umiri se človek da te nebo kap, saj pa veš da ti stojim ob strani!
zmaga.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meni se zdi pa v redu, da je Apollo8 vsaj pripravljen kaj narediti. Jaz sem sit apaticnosti aparatcikov v stilu "saj nisem mogel vedeti" in podobno. Takemu nezainteresirancu bi lahko jaz lepil na forum slike seksa bulmastifov s piceo abies, pa ne bi nihce od njih ukrepal, ceprav je v Sloveniji to zagotovo nezakonito vsaj v obcini Mirna ali Moravce
grims-1.gif
Ce bi Apollo8 ze res kaj naredil, potem absolutno nima smisla, da mu kdo za povrh se jemlje voljo do tega s kaksnimi nesmiselnimi pripombami, ker bo sicer samo pristal med mnozico faceless droidov, kjer je vecina njegovih kolegov.

Meni se zdi fino, da lahko vsak na svojem podrocju kaj prispeva k forumu, jaz sem od njega ze dobil par odgovorov na vprasanja, za katera sicer nimam pojma kam bi se obrnil (najbrz bi me zelo debelo gledali ce bi na lokalni policiji tecnaril z njimi
rolleyes-1.gif

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Zdaj mi je žal, da sem kaj sploh napisal. Apolo, zakaj ne vzameš stvari dobronamerno? Kaj naj jih pozovem in poročam tebi preko ZS?

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Megla. Važno da imajo zneske skoraj na cent natančno, nič pa o tem kdo je lizingodajalec, kdo zavarovalnica, čigava je hipoteka, kaj je tista polica.....mislim....če se greš take stvari pol na prvi strani napišeš kakšna je ideja zadaj.