HTC z garancije odrgnjen

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Kolega je danes šel po 2 meseca star htc telefon, ki je bil ob oddaji na garancijo perfektno ohranjen. Zdaj mi ga je pokazal in ima na spodnjem delu telefona dve grdi praski, zraven tega mu niso priložili htcjevega polnilca, kot ga je on oddal, ampak samsungovega. Delavec na šalterju telefona ni hotel poslati nazaj. Kaj lahko stori?
wink-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Kličeš direktno servis ali osebni obisk... podatki o serviserju morajo biti zapisani na zapisniku

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Če malo pobrskaš po internetu boš ugotovil, da tvoj primer ni prvi za ta servis. Meni je bilo nelagodno, ko sem moral tja nesti aparat...

Sam bi šel nazaj in se poizkusil kaj zmeniti, če ne drugače, zahtevaš šefa...

Predvidevam, da ni poslikal aparata pred oddajo na servis...

Čudno, da so mu sploh vzeli polnilec, meni so vrnili vse razen aparata, ko sem ga pustil na servisu.

Res zoprna zadeva, ki meče slabo luč na pooblaščeni servis HTC.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Ko sem jaz nesel svojega HTCja na servis me je bilo tudi malo strah kaj in kako bom dobil nazaj (glede na vse prebrano po forumih), vendar sem bil že ob oddaji telefona malce pomerjen.....na šalterju punca zelo prijazna, ves telefon pregledala, vrnila polnilec in mi dala za prebrat zapisnik, če se strinjam z opisanim stanjem telefona ob oddaji.
Telefon dobil nazaj v štirih dneh in po letu in pol še kar dela brezhibno.

Nazadnje urejeno:

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Saj na mobitelu (telekomu) so bili tudi prijazni in naredili tako, kot se spodobi. Servis pa je druga pesem. No zgodba se je nadaljevala. Imel je probleme s polnjenjem, oni pa so na servisu ponovno naložili operacijski sistem in odrgnili telefon in rekli, da zadeva špila. Telefon dobi in isto sranje. Ga nese nazaj na telefom, kjer je ženska za šalterjem vidno jezna na servis, v smislu "že spet". Vse pregleda, napiše kaj in kako ter pripiše, da je stranka zelo nezadovoljna s servisom. No, danes ga pokličejo s telekoma, telefon je prispel nazaj (spet). Gre po njega, ga prevzame. Poskusi polniti in spet ne gre. Pogledajo papir, spet piše naložen operacijski, zdaj vse ok. Ženska telefon pokaže nekemu moškemu in mu pojasni, da že 2x na servisu in nikoli nič ne naredijo. Tip takoj pokliče na servis z besedami "koga vi imate za norca, zdaj je pa dost." Sodeč po teh besedah ni prvi primer. No, na koncu so mu obljubili nov telefon. Na telefomu vse zelo zelo korektno, servis pa katastrofa.