HTC Wildfire

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
če gledaš kako dolgo je hero držal visoko ceno, lahko pričakuješ da tudi ostalim nebo kaj hitro padla cena, ker je pač povpraševanje veliko. mene to osebno zelo veseli da bom za leto starega herota dobil v kratkem ene 150 ojro
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če gledaš kako dolgo je hero držal visoko ceno, lahko pričakuješ da tudi ostalim nebo kaj hitro padla cena, ker je pač povpraševanje veliko. mene to osebno zelo veseli da bom za leto starega herota dobil v kratkem ene 150 ojro
smile-1.gif

Hero je držal ceno zato, ker vsi furajo "prestižne" modele kot galaxy s in desire. Potem imaš pa še nižji razred wildfire, galaxy 3.... Kar je neumnost, že galaxy spica je imela dober ekran in hitrejši procesor kot njen naslednik galaxy 3
bonk.gif

Zdaj je pa že trg tolk zrel, da boš dobil tudi dobrega novega androida s solidnim ekranom za 200€. Drugač so bili pa zadnjič novi heroti 180 pri mobitelu brez naročnine, samo zgleda da je bila manjša količina. Pomoje je ravno optimus one, prva lastovka klanja v tem segmentu. (verjetno tudi zato ker mu je lansko leto šlo zelo slabo in je malo presenetil ostale monopoliste v tem segmentu. Za kar je bil tudi nagrajen (milijon prodanih v rekordnem času). Ostali mu bodo morali pač slediti. Ne moreš več furat 320x240 ali 320x400 resolucije
bonk.gif
pa tudi če je samo 200€ vreden telefon.

zyga20

Zelenc'
17. dec 2010
6
0
1
kdaj pa bojo kej androidi 2.2 za HTC Wildfire????
Če so že ki se lahk dobijo pa kaka navodila kk se naložijo na telefon.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Najprej še naredim Sync, pol pa updatam. Kdo ve, če se moji podatki in nastavitve na telefonu zbrišejo z inštalacijo?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Ja, sem ga malo prej prenesel in prestavil kar nekaj aplikacij na SD. Me zanima, ima še kakšne zanimive popravke ali dodatke oz. kakšna je glavna razlika med 2.1 in 2.2?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Je blo treba še enkrat pogledat, da vem, kaj misliš. Se mi je zdelo, da na Sensi tudi gre rotiranje menija, pa očitno ne gre. Za to rabiš Launcher Pro.

sfaljk

Pripravnik
13. dec 2010
34
0
6
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
Ja, sem ga malo prej prenesel in prestavil kar nekaj aplikacij na SD. Me zanima, ima še kakšne zanimive popravke ali dodatke oz. kakšna je glavna razlika med 2.1 in 2.2?

Mene pa zanima kako prestaviš aplikacije na SD. Hvala.

LP

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Tm k je manage aplications lahko zbereš move to SD če maš updejtan na 2.2

zyga20

Zelenc'
17. dec 2010
6
0
1
Kera aplikacija pa je da vidim ka mi največ žre batarijo pa da mi tiste aplikacije ko jih trenutno ne rabim izklopi??

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Nima veze, dokler je roza ...
Moraš malo opisati svoje potrebe, bo lažje, se ti ne zdi?
Želiš izbiro aplikacij ali "out of the box" boljši telefon?