Nihče nič ne ve, HTC pa noče povedati. Zdaj se je nekje nekdo našel, da je videl Androida 2.1na norveškem tattooju, tako da ne vem...
V glavnem, končno dobila svoje novo custom made ohišje. Zadeva je gladka (ne mat), ampak se mi prstni odtisi ne zdijo problem. So bili tudi pomisleki, da je ohišje malo debelejše in zatorej tipke malo bolj potopljene, ekran pa malo nižje. Mogoče res, ker sem zdaj iskala to in obrnila iz vseh zornih kotov. Mogoče tipke malo bolj potopljene in ekran na levi in desni, medtem ko je zgoraj in spodaj pri ekranu isto kot prej. Govorimo pa razliki debeline folije (invisible shield). Ohišje nikjer ne seže višje od te folije, pa se ve, da je prekleto tanka. Mogoče je bolj problem pri nekaterih, da ohišje ne nalega dobro, moj je zelo OK. Je samo ena reč na katero bi opozorila, ki pa je problem. Če delate custom ohišja in želite, da se slika prelije iz enega dela ohišja na drugega (ena slika ki se nadaljuje), se ne mučiti. Jaz sem zelo hecala glede velikosti, položaja ipd, pa je vse skupaj za pol centimetra zamaknjeno.