HTC Tattoo, lažje pisanje sms-ev

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Pozdravljeni!

Zanima me če ima kdo kakšno rešitev, če obstaja kakšna aplikacija ali bilokaj, da bi lahko sms-e pošiljal na bolj enostaven način? Da nebi imel vseh črk izpisanih na tistih malih poljih, ampak podobno kot npr. kak samsung, kjer je tipkovnica enaka klasični le da na dotik.

Se pravi tipk od 1 - 9 , na njih pa poljubne črke, katere spreminjaš s klikom nanje. Namreč pri Tattoo-ju pa so izpisane prav vse črke, in je prav motoče trofit prav tisto katero hočeš.

Upam da ste razumeli moj problem
smile-1.gif
Malo zakomplicirano napisano ampak upam da bo.

LP, ter hvala za odgovor!

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
saj si lahko v nastavitvah nastaviš kaj bi rad
al qwerty, al amall qwerty ( to sta kao 2 na eni) al pa navadno kot majo pač ostali telefoni

Mpodlesnik

Pripravnik
23. jan 2010
41
0
6
Super, v bistvo tega nisem vedel, ker telefona še nisem kupil. Včeraj sem ga samo sprobal. Naročen sem nanga pa že 14dni ampak so jih v Mariboru dobili v celotni akciji samo 4
frown-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
žal iz tvojega posta nisem utegnil ugotoviti da telefona nimaš
frown-1.gif
, če ga nimaš seveda ne morem imeti navodil,..
odgovor pa so ti že posredovali,..
za nove dobave žal nimam informacij
b

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.251
1.757
113
40
Mojemu Tattooju se je malo zmešalo...

Touchscreen mi normalno deluje povsod, pri SMS-sih pa ne...če prtisnem eno črko mi zazna sosednjo (eno bolj desno)..tako da črke A in Q sploh ne morem natipknt, ker pač levo od nje ni več nobene hehe..

Probal sem stvar rešit s kalibracijo ekrana, a je še ta hudiman zmeden. Vcasih sem si lepo nastavu, da mi je crko prijelo če sem prtisnu malce desno spodaj (ker sem desničar...), zdaj pa mi na koncu ko pri kalibraciji stiskaš tisto "tarčo" napiše, da so ble pritisnjene "napačne točke"..sm probal stiskat malo levo od njih pa je reklo da je OK.

Se pravi, ko da imam cel ekran zamaknjen...

Je kak programcek da resim to?

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.251
1.757
113
40
Ne bo šlo softwersko...neki senzorji so šli in sledi menjava pod garancijo.

Thanks vseeno
wink-1.gif