HTC Sensation

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
V začetku julija bojda...

Sicer pa moj nima težav z wi-fi death gripom nima...
zmaga.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Pa saj ni tako velik, je ožji kot Desire HD in HD7 kljub enako velikemu zaslonu.
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma ne da se lepo delat z eno roko, sensation ma vsaj malce višjo resolucijo kot SGS2.

Bo kar Desire S...prav super feeling ga je met v rokah.
cheer.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Pozdrav vsem
smile-1.gif

Sem pred situacijo, ko bom kupil nov mobitel. Sicer sem nekaj časa nazaj odprl temo, kjer sem spraševal za WP7 ali Android. Predlagali ste mi, da naj počakam, ampak sem se odločil, da ne bom čakal, ter kar kupil, ker čakaš lahko za vedno.

No, najbolj mi je padel v oči ta telefon (HTC Sensation), zdaj pa me zanima vaše mnenje, če ga kdo ima, me zanima tudi koliko mu ob povprečni uporabi zdrži baterija, ali se kaj zatika... In nasploh če je kakšna večja razlika med SGS2, v delovanju?

Hvala!

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Tale death grip pri Sensationu je bolj kot ne zanemarljiv. Wi-fi signal sicer nekoliko pade, ampak le če res tesno objameš zgornji del aparata, v takšni drži ga pa tako ali tako ne moreš uporbljati, torej nič drastičnega. Je death grip na iPhonu 4 velikooo bolj problematičen kot tale na Sensationu.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Točno tako, izguba signala je minimalna, če pa ga držiš tako, da ga izgubiš do konca, potem pa nevem, kako ti to uspeva :D

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Dejansko kak ta DG zgleda pri sensationu, ne vem.Ampak za nekatere je to sigurno dobrodošla informacija in zato sem jo prilepil sem.

Signal pade za eno črtico? Črtic pa je kolko? Pa mamo procente.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Če "prav" primeš telefon, tudi izgubi signal, ampak moraš res cel rob objt in spodaj, tako pa se telefona ne drži. =) Drugače pa meni če primem malo bolje zgornji desni konec izgubi eno črtico, če pa primem še zgoraj pa dve, ampak to ni problem... Oz. jaz ga nimam, nevem kako so drugi navajeni držati telefon :p

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Očitno so problemi s Sensation precejšnji.

klik

Problem z zaslonom ni problem z zaslonom ampak s sensom, ki očitno nekje "pušča" in po parih dneh upočasni telefon.
Prav tako je bedarija, da ga ni moč odklenit in nalagat drugih romov, ker sem točno to naredil.

Sicer pa sam nisem opazil nobenih problemov, ker imam zadnji uradni 2.3.4., ki težav naj ne bi imel več.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Meni je sense super, zato sem pristaš HTC, pa čeprav je SII "boljši". Večino težava, ki so opisane reši update sw.
Telefon je odličem in pika.
zmaga.gif