HTC One A9

22. jul 2007
13.547
1.739
113
124
M7 si še vedno lastim in res dela dobre slike in filmčke pri slabi svetlobi, poleg tega mu pomaga tudi optični stabilizator, katerega večina današnjih telefonov ne premore, za razvit občasno kakšno standardno sliko 9x13 je tudi senzor z 4 MP dober.
Me pa recimo motijo pri današnjih top telefonih izbokline zaradi fotoaparata, pri vsej superduper micro tehnologiji se še gredo srednji vek
tongue-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.514
5.057
113
Optika zahteva svoj prostor. Sicer pa je fotoaparat na telefonu zaenkrat še hud kompromis. Tudi na iPhone 6, ko sem primerjal fotke s podpovprečnim SLR iz prejšnjega desetletja.
Meni se zdi, da je A9 podhranjen za top telefon, kar se tiče internega pomnilnika. Sploh različica z 2 MB RAM-a. Res je, da je vse to lahko več kot dovolj za nekaj let, če pisci operacijskega sistema in aplikacij v kratkem ne bodo preveč zabluzili. Vemo pa, ko bo dovolj HW z več pomnilnika, se bo SW tega lotil popapcati.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
iPhone ima zgolj povprečen aparat, nič posebnega (tudi 6s, ki ga imam sedaj), tako da ni neko merilo. Meni je zelo dobre fotke delal Galaxy S6, pa tudi Note 3.

Glede hitrosti pa: že One M8 je zelo hiter aparat, vsaj v primerjavi z Note 3. Najbolj mi je bilo všeč da za razliko od večine androidov praktično takoj odpre dialer in začne klicat.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Gre za osupljiv in brezkompromisen pametni telefon, ki izstopa iz množice . Narejen je za ljudi, ki želijo boljšo izbiro.

Non-removable Li-Ion 2150 mAh battery
zmaga.gif