HTC evo 3D

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Mnenja? Se splača vzet? Imam samsung galaxy S, pa bi malo updejtal ker je S že malo bogi....

Kako pa kaj v primerjavi z SE xperia ray? Le ta ima 8MP fotoaparat, samo se verjetno težko kosa zraven, sploh ker sta oba ista cena (najnaj 9), dobiš pa večji display pa hitrejši procesor pri evo 3D?

Hvala za info.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mi je bratranec kazal ta telefon, ni 3D ni nič kaj posebnega. OK, ene slike izpadejo dobro, ampak moraš potem imet 3D ekran oz. TV, da jih lahko gledaš v 3D. Pa tudi 3D igre niso nič posebnega, sem igral ene avte, pa vmes preklopil na 2D in je bila razlika zanemarljiva.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Mnenja? Se splača vzet? Imam samsung galaxy S, pa bi malo updejtal ker je S že malo bogi....

Kako pa kaj v primerjavi z SE xperia ray? Le ta ima 8MP fotoaparat, samo se verjetno težko kosa zraven, sploh ker sta oba ista cena (najnaj 9), dobiš pa večji display pa hitrejši procesor pri evo 3D?

Hvala za info.

Na licu mesta sprobaj oba, pa boš videl, ker ti lepše v roki leži.
grin1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Še kdo mogoče kak komentar glede telefona? Ima galaxy S res toliko boljši zaslon? Kako pa je s hitrostjo, recimo med evo 3d, galaxy s in SE xperia ray?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Ne me narobe razumet, EVO 3D je (sploh za tak denar) dober telefon. Ločljivost je višja od Galaxy S ekrana a vidljivost slabša.. SAMOLED je SAMOLED. Drugače je pa EVO 3D seveda novejši in boljši (več rama, dual CPU, uradna ICS podpora) telefon oD Galaxy S. Če nanj gledaš zgolj (in ne kot primerljiv telefon z ostalimi dual tipa Galaxy sII) kot zamenjavo za Galaxy S go for IT
smile-1.gif

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Mene tudi mika, ista situacija - imam SGS, pa mi je tale všeč zaradi cene, večjega display-a in močnejšega hw... za 3D mi je čisto vseeno - a se ta 3D kaj vsiljuje v telefon oz uporabniški vmesnik ali je 3D le opcija pri fotkah/videih?

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Zgleda dobro, pa samo 300EUR je. Kaj pravite glede velikosti in teže? Kakšen problem predstavlja to, če sploh?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Zdravo. Ne čisto na pamet govorit, ker nekatefe stvari o katerih se pogovarjate ne držijo čisto :) galaxy s in optimus 3d imata enako resolucijo zaslona in enako količino RAM pomnilnika. Ima pa optimus večjo diagonalo zaslona za 0.3" in dvojedrni procesor.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
a ni omenjeni pri mobitelu na splošni akciji 200€? Nekaj sem nekje videl, pa ne vem če sem prav videl..

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
mene pa zanima, kako se 3D posnetek potem vidi na 3D televizorju? Je opazno, da je 3D posnetek?

white666

Zelenc'
11. mar 2012
1
0
1
Sem popoln začetnik pri touch screen telefonih, me pa mika kupiti 3D EVO.

Sem že skoraj nabavil HTC Sensation (za skoraj 400€). Sedaj pa sem našel tale 3D EVO za 299€. Sicer mi 3D ni pomemben, vendar če dobim enak telefon (kot Sensation) za 100€ manj mi ne bo hudega.

Ali ima tipkovnica šumnike?

Ali je med Sensationom vendarle kakšna večja razlika? V naprej hvala za pomoč.