Citat:
Uporabnik stricek18 pravi:
Ko sem prijavil pivo sem notri vnesel samo ime ter kategorijo, ter potrdil vnos prijave. Sedaj ko kliknem print labels and recipe sheet, imam recipe sheet skoraj prazen (razen imena, stila, ter imena piva). Ali je ta list potrebno karkoli izpolnjevati in pošiljati ali tega ne potrebujejo in je s tem prijava zaključena?
Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Citat:
Ko sem prijavil pivo sem notri vnesel samo ime ter kategorijo, ter potrdil vnos prijave. Sedaj ko kliknem print labels and recipe sheet, imam recipe sheet skoraj prazen (razen imena, stila, ter imena piva). Ali je ta list potrebno karkoli izpolnjevati in pošiljati ali tega ne potrebujejo in je s tem prijava zaključena?
Naceloma se vpisuje samo kaksne posebnosti ki jih dodajas v pivo (npr. Hrast, vanilia itd) zato da sodniki lazje definirajo okuse. Navadno se napise tudi stopnja alkohola.
V glavnem informacije katere ti lahko pomagajo pri oceni, komplet recepta pa ne rabis pisat
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ti sam glej, da bodo etikete res z elastikami pritrjene, pa da bo spakirano tako, da ne bom mel še uro dela da bom vse spravil v avto.
Citat:
No sj ravno to, nič ni narobej samo tiste ki se prvič prijavljamo pa nas je malo zmedlo
Heh hvala za odgovore
Citat:
Uporabnik pocast pravi:
Citat:
No sj ravno to, nič ni narobej samo tiste ki se prvič prijavljamo pa nas je malo zmedlo
Heh hvala za odgovore
Pardon, nismo se razumeli, ti izpolniš stilin kar zahteva program pri določenih stilih.
Ko pa sprintaš etikete, pa napišeš še recepturo v zato izpolnjena polja. Tega potem sodniki ne dobijo v roke, tole ima samo organizator, npr...če so kakšne nejasnosti itd...