Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
očitno imaš ti dejanske izkušnje ampak po moje tisti, ki ima ženo, zraven pa še natepava francelja ali pa se pusti natepavati od francelja je pač bisexualec
grims-1.gif

ali pa se še ne more odločiti. ali pa je tak kot tisti, ki ima ženo zraven pa še lubico ali pa hodi k kurbam. Je pa tudi varianta, da mu je žal da je buzi in se ne more sprijazniti s tem, da je [cenzura]čina.
pravi pedri pa pač živijo skupaj ali pa vsako noč ( ali kdaj pač ) pikajo drugo rit .

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
V bistvu je precej vseeno, kaj je. Dejstvo je, da se raznim cedevitam zdi homoseksualnost še vedno zelo smešna (med moškimi, ne med ženskami, se razume), zaradi česar se ljudje ne želijo javno izpostavljati. Se pa to bliskovito spreminja, odkar se tovrstna mnenja javno povezuje s skupinami, od koder prvotno izhajajo: vahabiti, fundamentalistični katoliki, skrajni nacionalisti itd. Seveda je smešno, da cedevita potem vehemento tolče zoper imigrante - hej, če želiš rešiti našo družbo, uvozi par milijonov folka iz Ugande in Konga, boste en dva tri poskrbeli za geje, ženske, ki ne vedo, kje jim je mesto v družbi (med hladilnikom in pečico) itd.

Zanimivo je, da imaš precej več skupnega z nekom iz Savdske Arabije, kot z nekom iz zahodne Evrope.

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
si danes ti malce preveč popil ?
v bistvu homoseksualnost nič ni smešnega pač pa mentalni problem. če se nekod noče izpostavljati ne vem zakaj potem paradira s plakatom in se dere jaz sem pa buzi....
ampak v tej temi ne gre za to, pač pa za to, da se je en narod odločil o nekem pojmu in ga zapisal v ustavo. Nekaj prebivalcev druge države pa to moti. bi rekel, da so tisti , ki jih to moti fašisti oz totalitaristi
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Goba , ka se ti je odfukalo, se boriš za pravice do preseravanja premožnih
bonk.gif

pred 30+leti smo bili ožigosani, neprestana tarča pametovanj in vprašanj kdaj bo poroka, ker zahojenci niso razumeli, da se nama zdi bedasto metat še tist denar, ki sva ga imela za preseravnje in sva se odločila za koruzništvo...pa ne zaradi ugodnosti, ker sva ves čas prijavljena v skupnem gospodinjstvu-
Danes je večina koruzništva iz podobnega razloga, to je finance, se prav , čist navadna diskriminacija na podlagi dohodkov, delavski sloj se še poročit ne more in to je praktično isto, kot ne sme.
Misliš, da je pri istospolnih drugače, da dva istospolna capla bosta pa imela denar za poroko ali celo nakup otroka?
Vse ja navadno preseravanje bogatejših iz čiste dolgega cajta, ker ne vedo več kako bi se še vun metali in ti to podpiraš, medtem ko si niti običajni niti istospolni capli in caple ne morejo privoščit niti poroke, še manj stanovanja, hočeš ti gledat poroke na Brdu in kupovanje otrok v še bolj obubožanih državah od naše, vse skup pa na škodo naroda, ker ti otroc bodo itak eni navadni razvajeni pezdeti, kakor so njihovi krušni starši. verjetno pa še hujši in bolj izkoriščevalni do caplov.
No , svoje sem ti povedal, zdaj se pa pojd naprej borit za pravice bogatih, ti bodo hvaležni, mogoče jim boš lahko celo za 650€ delal.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Koruznik si? jej capl, ti pa grešiš... je pa fajn, da ti ne morejo rečt, da si vsako noč v pojstli z ženo.
smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Uradno sem fraj, -neporočen , nikol se mi ni treba zlagat
cool-1.gif

ampak res, vsaka glupača vedno vpraša samo, če si poročen, mogoče potem še, če si bil kdaj poročen, dlje od tega ne pridejo....in vedno odgovorim po pravici
cheer.gif

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
gremo malo pogledat, kaj je bilo enako bogokletno in zelo "nenormalno" in "nenaravno" pred 100 leti, ko so se nekateri enako na veliko zgražali in obsojali na čelu z rkc?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ločitev.
Seks pred poroko.
Onaniranje.
Vzemanje Imena Gospodovega v nemar.
...
...
...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ločitev.
Seks pred poroko.
Onaniranje.
Vzemanje Imena Gospodovega v nemar.

...
...
...
Izjavit, da je bogataš lopov, ki krade siromakom, da je narobe, cele dneve delat bogatašu zato da si lačen.....
......znano mi je to,čeprav nisem živel pred sto leti,
confused-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Očitno si se našu v postu. Če je kdo poden od podna o to nestrpni ljudje. Takih normalen človek pač ne more prenašat.

Jaz ne, ti pa...
hysterical-1.gif
Preberi še enkrat svoj prvi post in tega, ki ti ga citiram, pa povej, kdo je nestrpen ?!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Zanimivo, kaj vse pride pav zagovornikom:

upozorenjefasizaminx1.jpg

Še večja bedarija je nasprotnike zmerjat s fašisti, saj so le ti med vojno ritopike naselili na nek otok, kjer so se lahko žgali vsepovprek.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Nestrpen sm samo do nestrpnih. SIcer pa pravijo da se z bedaki ne da kregat tko da nevem zakaj še kar vztrajam.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sam res. Gremo raje na eno pivo.
nahrung002.gif

Pa mal prečekirat dobre kelnarce, ne da bi nas skrbel, da bi nam gayi otroke kradli pa da bi se od njih kaj nalezli.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
SIcer pa pravijo da se z bedaki ne da kregat tko da nevem zakaj še kar vztrajam.
tud jst tak pravim, vsi okol mene so butasti js sn pa edini pametn....
rolleyes-1.gif