Hrvati in kreg z vsemi

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Slovenija ima probleme le z eno sosedo. Hrvaško. Prav tako Madžari. Z isto. Srbi tudi (tu ne mešam, da so jim ukradili del ozemlja), Bosanci tudi samo z enim.
Le Hrvati pa z vsemi. Naključje?
Zdaj nov spor s Srbijo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-blokirala-srbiju-na-putu-u-eu/881908.aspx

http://www.index.hr/vijesti/cl...ice/882053.aspx
ne-ne-1.gif

Z Madžari nimajo sporov.....

ker jih ne razumejo
hysterical-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
So našli Hrvati način, kjer komunikacija ni potrebna.
grin1.gif

So "šarali" migrante malo sem, malo tja na njihove meje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Simptomatično sumljiv vzorec s sosedi.
Anti hr koalicija, ki jih napade naenkrat iz vseh smeri ? Srbi in Mađari bi bili pomoje navdušeni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.191
113
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Slovenija ima probleme le z eno sosedo. Hrvaško. Prav tako Madžari. Z isto. Srbi tudi (tu ne mešam, da so jim ukradili del ozemlja), Bosanci tudi samo z enim.
Le Hrvati pa z vsemi. Naključje?
Zdaj nov spor s Srbijo:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-blokirala-srbiju-na-putu-u-eu/881908.aspx

http://www.index.hr/vijesti/cl...ice/882053.aspx
ne-ne-1.gif

Z Madžari nimajo sporov.....

ker jih ne razumejo
hysterical-1.gif

Glej. S Huni je ze Tito razčistiu kar je mislu. Razen njih umajo vse sodede problem. Le zakaj? Pizduni le imajo srečo da imajo čez 1200km obale ki je zanimiva za povrečnega EU turistaa. Sicer bi bili veliki veliki ovcojebci.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.011
6.191
113
Glede na moje pretekle poste verjetno ni skrivnost da sem lastnik nepremičnine v "Ljepoj našoj". Pa vendar ne skrivam antiptije do povprečnega Hrvata. Pač neka želja do "vikenda na moru" je ostala iz časov ko mi lastni starši niso mogli uresničit skrivnih romantičnih želja po preživljanju prostega časa na obmorskem področju. Hkrati pa lahko mirne duše stojim za dejstvom, da so Hrvati po mentaliteti med nivojem kameltrajbarjev in sladolearjem. Žal a tako je. Kreteni na kvadrat.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Da ti ne govorim o Dalmatincu, kateremu sem privlekel en kup gostov.
Za prvi maj davnega leta mi je zaupal celo hišo (6 apartmajev). Zasedla sva s takratno enega, da ne bo pomote. In prosil, če zalivam vsa njegova drevesa po parceli en teden. Sem, ja. Saj mi ni bil problem pol ure na dan.
Naslednje leto mi je dvignil ceno za 50 %.
Pa pustimo ob strani, da je vsako leto vsak večer (poleti) moril s svojimi štosi in pil na naš račun.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.730
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Da ti ne govorim o Dalmatincu, kateremu sem privlekel en kup gostov.
Za prvi maj davnega leta mi je zaupal celo hišo (6 apartmajev). Zasedla sva s takratno enega, da ne bo pomote. In prosil, če zalivam vsa njegova drevesa po parceli en teden. Sem, ja. Saj mi ni bil problem pol ure na dan.
Naslednje leto mi je dvignil ceno za 50 %.
Pa pustimo ob strani, da je vsako leto vsak večer (poleti) moril s svojimi štosi in pil na naš račun.

Jaz ne hodim tja, kjer mi gredo na živce in jih ne maram.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Jaz z njimi nimam nobenih problemov. Na Krku sem vsak vikend , pripeljem iz IT kar me prosijo vedno pustijo vec kot je racun in vedno pade buteljka Zlahtine.Ko grem zvecer v bar imam takoj par rund placanih...tako da slabega nimam kar reci. Ce si problematicen tip pac imas probleme drugace ne.....vecina tukajsnjih forumasov za nase sosede uporablja besede lahi,jodlarji,ustasi...ze po tem vidis konfliktnost in sindrom malega kurca ki isce uzroke za svoje malo zivljenje v vsem okrog sebe...

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Ljudje smo različni. Ti si očitno naletel na "taprave". Tistemu sem tudi jaz vozil fasungo iz Splita na otok, pa mi je še to s težkim srcem plačal. Pa ni bilo malo robe. Različni ljudje, zato me pač ni več videl.
Sicer pa namen teme ni bil turizem.

ksi

Fizikalc
23. avg 2007
168
75
28
Prijazen in korekten odnos je žal bolj izjema kot pravilo . Žal je tako in bo tako tudi ostalo. Ll

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Jaz z njimi nimam nobenih problemov. Na Krku sem vsak vikend , pripeljem iz IT kar me prosijo vedno pustijo vec kot je racun in vedno pade buteljka Zlahtine.Ko grem zvecer v bar imam takoj par rund placanih...tako da slabega nimam kar reci. Ce si problematicen tip pac imas probleme drugace ne.....vecina tukajsnjih forumasov za nase sosede uporablja besede lahi,jodlarji,ustasi...ze po tem vidis konfliktnost in sindrom malega kurca ki isce uzroke za svoje malo zivljenje v vsem okrog sebe...

Lepo za tebe, ampak temo si totalno falil. Gre se o njih kot narod, ne o par tipih za sankom

damirj

Guru
9. maj 2012
5.343
2.429
113
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
vecina tukajsnjih forumasov za nase sosede uporablja besede lahi,jodlarji,ustasi...ze po tem vidis konfliktnost in sindrom malega kurca ki isce uzroke za svoje malo zivljenje v vsem okrog sebe...

Zdaj pa še povej, kako ta isti sosedi govorijo o drugih sosedih, tudi o nas. Se lahko smatra kot normalno, čeprav mogoče niti ni.