Pa kak ne vedo, da na dopustu ne smeš it v Lidl ali katerokoli drugo trgovino s normalnimi cenami??? Na dopustu lahko ješ samo v precenjenih gostilnah na rivi, kjer ti spečejo zamrznjene ribe iz drugega konca planeta.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti bom natipkal počasi: k u h a m l a hk o d o m a.
Za tist pir in sladoled mi je pa vseeno, če je 2, 3 al pa 4€.
ja in večina alterjevcev ima firme na mallorci...
Citat:
Uporabnik capl pravi:
če imaš denar, letuj na nivoju, če nimaš, ostani doma, neka vmesna pocarska varijanta je prav ponižujoča za vse,
nelagodno je za druge, ki imajo in zapravijo, neprijetno za turistične delavce in domačine,
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Uf kolk je pametnih kle na alterju... Najboljši pokazatelj bodo pa itak hrvaški mediji , ki bodo imeli kmalu veliko povedati , da imajo spet rekordno sezon kljub nikakvemu vremenu maja.
Gor jih držijo samo še penzionisti in slovenski zaplankanci (tudi t.i. turisti socialci)
Če mi ne bi bilo treba preverjat cene trajekta bi šel kam kjer sploh ne bi rabil trajekta.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ajd socijalci, nehajte se silit kjer ste prekratki.....
če morš preverjat cene trajekta in se sploh pogovarjat o tem, pol si socijalc...
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Uf kolk je pametnih kle na alterju... Najboljši pokazatelj bodo pa itak hrvaški mediji , ki bodo imeli kmalu veliko povedati , da imajo spet rekordno sezon kljub nikakvemu vremenu maja.
Gor jih držijo samo še penzionisti in slovenski zaplankanci (tudi t.i. turisti socialci)
Hjao kakšne nebuloze..., a veš kam so se preselili zaplankanci - v Hurgado, Sharm ipd destinacije. In to že par let nazaj. V hotelske komplekse kjer ti točijo pir mešan z vodo v neomejenih količinah, vrhunec zabave je pa Italijanski animtor, zvečer ob bazenu. In daš 400€ za en teden.
BTW- toliko stane pot iz SLO - CRO - SLO s trajektom na enega od bolj oddaljenih otokov v srednji/južni Dalmaciji, če greš z avtom.
Ti je Notranjc lepo povedal, kje je mesto takšnim, ne pa da delate gužvo v Dalmaciji in odganjate spodobne turiste z dovolj denarja za zapravit,.Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Če mi ne bi bilo treba preverjat cene trajekta bi šel kam kjer sploh ne bi rabil trajekta.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ajd socijalci, nehajte se silit kjer ste prekratki.....
če morš preverjat cene trajekta in se sploh pogovarjat o tem, pol si socijalc...
Če praviš tistemu, kar pridelujejo Hrvati grozdje, potem si tudi ti na zaskrbljujočem nivojuCitat:
Uporabnik alpek pravi:
Hočeš reč, da imajo tudi Hrvati kislo grozdje?
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Jasno da gledaš na ceno, sej ne greš tja ven se metat ampak lokacijo zamenjat, malo se stresu umaknit...
a zdej pa ker sem kao turist moram pa plačevati vse po trikratni ceni kamorkoli me dopustom pridem oz. zaidem... eee ovce nepostrižene izvolite, pa plačujte.
Ravno sem iz Španije (Mallorca), vam povem kako tam Lidl prodaja... vse blagajne nonstop delajo, 3/4 je pa nemcev in angležev ki tam nabavlajo. Očitno so še večji reveži kot španci?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
rečmo, na nivoju greš na kosilo tam kjer se ti sprdne in naročiš kar se ti sprdne in pri tem niti ne poškiliš na ceno,