Hrvate zajela panika, PIRANLEAKS !

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Zakaj pa ima potem rusija, oz njeni "državljani" toliko opranih miljard naloženih v AT? Če je bila AT na strani zahoda, verjetno niso tako naivni, da bi vseeno nalagali denar tja?

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz

Eno vprašanje za moške! Resnično vprašanje, resna dilema!

Bi se šli danes za tistih par metrov zemlje (ali pa morja) streljat oz. v vojno, pravo vojno?
Pa še to me zanima, zakaj bi to naredili, če bi.

Potem vam povem pa še ženski vidik.
wink-1.gif

Sploh ni dilema. Še preden bi se resno začelo bi popokal družino, premoženje in bi šli nekam kjer je mir. Da bi se boril za neko ideologijo in par potentnih mandeljcev, ki jo zagovarjajo? Življenje je prekratko za take neumnosti.

Če izpostavim narod, rodnost je prenizka. Če izpostavim kulturo, dandanes že slovenščina izumira, ker se nikomur ne ljubi več kot dva stavka prebrat, kaj šele napisat. Glede podobnosti s sosedi, nekdo ki pride zelo od daleč verjetno ne bo prepoznal velikih razlik med Slovenci in Hrvati. Jih tudi ni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz

Bi se šli danes za tistih par metrov zemlje (ali pa morja) streljat oz. v vojno, pravo vojno?

wink-1.gif

Glede podobnosti s sosedi, nekdo ki pride zelo od daleč verjetno ne bo prepoznal velikih razlik med Slovenci in Hrvati. Jih tudi ni.

Uhh... Ta zadnji stavek pa boli... v srce si me zadel!
10.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa ima potem rusija, oz njeni "državljani" toliko opranih miljard naloženih v AT? Če je bila AT na strani zahoda, verjetno niso tako naivni, da bi vseeno nalagali denar tja?

Sovjeti ali Rusi? Ne razumem? Mislim Darjan...teb čas(pa logika) dela probleme kot vidim?

Lej...velikokrat sem vam že razložil in je logično?....Globalizacija je nič drugega kot največji rop v zgodovini zemlje...Rusija se temu ni izognila...ne Slovenija, Grčija, ne Nemčija, ne ZDA itd....

Vsa wanabe elita vseh držav, ki so pristale(IMF itd) na globalizacijske pogoje pere denar v oazah....NATO(USA) skrbi, da se tega države držijo...Gre dejansko za svetovno ponzi shemo, kot jo poznamo tudi pri nas....Torej javni denar črpaš in ga pelješ v oaze, kjer ga za male dnarje deponiraš.(beri ni obdačitve). Načini so neposredni in posredni ampak vse je odvisno od naših medijev(ki so pod kontrolo istih, ki deponirajo ta dnar), čez koga pluvajo in čez koga ne...Mafijska posla....če želiš izstopiti iz te sheme, dobiš po pički...Tako je Rusija dobila(Ciper)...tako je Grčija dobila....ZDA in posredno katerakoli država, ki podpira ta svetovni red....ne more bankrotirati....To upam je zdaj vam že jasno a ne?.... He he...enkrat sem vam že poskušal namigniti...BRICS je nič drugega kot konkurenčna ponzi shema....zna celo biti...da je vse skupaj dogovorjeno...Kot sem vam rekel...gre za boj med elito in rajo. Religije, Ideologije, utopije....so samo orodje kontrole.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Sem prilepil par meni zanimivi delov iz clanka na spodnjem linku.

Oni so v svojih glavah se vedno ogromna nacija, mi pa mini drzava

„Čini se da su političke veličine susjedne države sasvim u neskladu s njenom neznatnom veličinom, države bez mornarice i bez nadzvučne avijacije. Sada je Slovenija taj faktor koji æe navodno blokirati Hrvatsku za ulazak u Schengen. Određivati sigurnosnu politiku cijele Europske unije. Baš da vidimo… „

Njih ne birga za nic, saj so oni te menda ja HRVATI

„Hrvatska je suverena država. Hrvatsku nitko ne može natjerati na rješenja temeljena na ovom kontaminiranom arbitražnom postupku. I što se ovog postupka tiče – nakon što obavijesti Sloveniju i Vladu Kraljevine Švedske (depozitar sporazuma, potpisan je u Stockholmu), Hrvatska više uopæe ne treba biti briga što æe možda neki htjeti nastaviti postupak i što æe i neki arbitri, i skupi odvjetnički uredi i poneki birokrat koji sutra vidio kao skupi arbitar – roniti krokodilske suze.“

Tu pa se ena zanimiva za hrvatoljubce, ki jih tu ne manja:

„A što se slovenskih građana tiče stvari su jednostavne: Dođite i provedite ljeto na hrvatskom moru, počinje ono sredinom Savudrijske vale i proteže se sve do nešto iza Prevlake, do crte sredine prema Crnoj Gori.“

Ze 13 let ne dopustujem pri njih in po taksnih izjavah tudi nadaljnih 13 sigurno ne bom, polek vsega ostalega seveda, kar je z njihovim „turizmom“ narobe.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/srednji-prst-za-slovenske-politicare/833511.aspx

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Sem prilepil par meni zanimivi delov iz clanka na spodnjem linku.

Oni so v svojih glavah se vedno ogromna nacija, mi pa mini drzava

„Čini se da su političke veličine susjedne države sasvim u neskladu s njenom neznatnom veličinom, države bez mornarice i bez nadzvučne avijacije. Sada je Slovenija taj faktor koji æe navodno blokirati Hrvatsku za ulazak u Schengen. Određivati sigurnosnu politiku cijele Europske unije. Baš da vidimo… „

Njih ne birga za nic, saj so oni te menda ja HRVATI

Ubistvu imajo isti problem z "elitami" kot ga je mel Ratko Mladiæ

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Moje skromno mnenje je, da so švicarji in švedi ohranili neodvisnost zaradi "politične modrosti", oz. ker se niso hoteli iti političnih igric drugih sosed.

Feničanski in šiptarski princip: "Če se že drugi gredo pretepat, jim bomo pa mi prodajali pijačo medtem, da bo pretep vsaj kvaliteten!"
grims-1.gif

V bistvu so vsilili (obdržali) na svojem ozemlju svoje principe in niso dovolili raznim čefurjem (kot pri nas npr.!
grims-1.gif

Vprašaj enega prekl. hrvata, kaj si pa on misli o tem. Morda boš potem spoznal, kakšne kozlarije ste in verjetno boste še naprej ganjali tule po Alterju zadnjih 7 let.
Otroci! Sinovi modernih slovenskih mamic!
- Ko te hrvat speče po ušesih, je treba počakati, da se bo ohladil kao, šele potem greš jezikat nazaj!
stupid-1.gif

Pazi: "Jezikat!" Saj smo vendarle kulturni, kajne!

(Ja, verjetno niti tistih ušivih 200 Jahelovih Ejev nismo vredni
jezen.gif
)

Ja, kaj pa pričakuješ od 'mladine'...sneæer je bil po lastnih navedbah 'najboljši v četi' (čez vikend je kot njegovi sovojaki lahko šel domov, da mu je mamica oprala gate)...

no, najbrž je šlo za tisto enoto, ki so ji v neki vukojebini lokalni pastirji iz oklepnika vzeli laptop.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz

wink-1.gif
Saj se derejo, da je treba vse prodat, zakaj bi potem umirali, da bo enkrat en privatni lastnik Luke imel neoviran dostop do mednarodnih voda.
Nej si ljubijo mater svojo sami za svoj denar
Smo že bili enkrat pripravljeni na vse, ko so nas nafukali, da bomo sami zase in se znebili balkancev, danes jih pa imamo več kot kdajkoli v zgodovini, pa še ni zadost in nam bodo še Afričane podarili. Mislim da mrtvi v osamosvojitveni vojni niso imela tega v mislih, ko so se žrtvovali. Da ne govorim o kraji slovenskega premoženja.....večina veteranov se po glavi tolče, da so sploh sodelovali
frown-1.gif

Kar se mene tiče, jim lahko šenkamo še hrib, kjer ,,najsposobnejši,, cvet naroda, kot so Senica in podobni poštenjaki, gradi svoje vikend graščine, pa jih naj Hrvati pošlihtajo, če mi nismo sposobni

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Citat:

Spoštujemo demokratično odločitev Hrvaške in obenem obžalujemo, da je začela postopek za enostransko prekinitev pogodbe, ki jo je podpisala, je dejala Andreeva.

Pojasnila je, da je zdaj na arbitražnem sodišču, da oceni pravne posledice tega koraka, in znova povedala, da v Evropski komisiji sicer ne vidijo resne alternative arbitražnemu procesu.

Dodala je, da je komisija pripravljena pomagati pri dogovarjanju med državama. "Pripravljeni smo poslušati obe strani in, če bosta želeli, v okviru svojih pristojnosti ukrepati, da olajšamo nadaljevanje arbitražnega procesa," je dejala.

Tako! Začel se je pripravljati teren da se tudi iz strani Evropske komisije začne prekinitiv oziroma zaustavitev arbitražnega sporazuma. Začela se je obračat plošča. Še pred dvema dnevoma so trdili da se arbitraža nemoteno nadaljuje, zdaj pa precej spremenjena nota... Kdo je rekel, da Hrvati s svojim nespoštovanjem pravnega reda niso spoštovani s strani EU? Še kako so!
Nikogar v tej uniji ni, ki bi vdaril po mizi in povedal kaj se sme in kaj ne. Nikogar ni ki bi dejansko rad in hotel da se mejna vprašanja znotraj EU rešijo.

Nazadnje urejeno:

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
"Nikogar ni ki bi dejansko rad in hotel da se mejna vprašanja znotraj EU rešijo. "

Si pričakoval kaj drugega?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Rusi pač, KGB ipd, ki ima miljarde naložene v AT. AT pa sodeluje z zahodom, to mi ne gre skupaj logika, ker potem zahod točno ve kdo ima kakšne miljarde tam naložene?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
"Nikogar ni ki bi dejansko rad in hotel da se mejna vprašanja znotraj EU rešijo. "

Odkrito rečeno, ja... Očitno sem živel v zmoti. Torej je vsem interes, da dva naroa znotraj EU živita v mržnji.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rusi pač, KGB ipd, ki ima miljarde naložene v AT. AT pa sodeluje z zahodom, to mi ne gre skupaj logika, ker potem zahod točno ve kdo ima kakšne miljarde tam naložene?

Zmagovalni argument..."Rusi pač" namreč ....

Ti si ena "cvetka"

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:

Odkrito rečeno, ja... Očitno sem živel v zmoti. Torej je vsem interes, da dva naroa znotraj EU živita v mržnji.

Te razumem...in ja kot je capl napisal.....tam leta 91 sem tudi jaz pričakoval več...

Nisem pa prepričan, da bi bila rešitev takih vprašanj v plutokraciji komurkoli v interesu. Preveč dela, preveč odgovornosti....v ozadju so pa tako in tako večji interesi, ki dejansko odločajo, kdo kaj dobi in kdo ne. Tako je tudi v tem primeru...Počasi si bomo morali naliti čistega vina, ki smo ga pustili v sodu leta 91...Prva na balkanu bo Hrvaška in ne Slovenija...pa tako smo se prilizoval zahodu..."češ da razumemo balkance" itd....Kar poglejte našo zunanjo politiko zadnjih 20 let....Poleg tega, da smo svetovali zahodu v zvezi z vsem kar se je dogajalo na balkanu, smo to počeli arogantno...češ sam mi te čefurje razumemo, ker smo morali živet z njimi 50 let....ah ja

Pomilovanja vredni smo...kot takrat ko smo napenjal ušesa Kitajcem glede človekovih pravic....Pa smo res naivni kot Mamca, da bo teh zadevah odločala pravnost in pravičnost in ne moč.

Kaj naj rečem..dobrodošla zopet na zemlji Slovenija.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:

Saj tudi naši politiki pomoje nočejo, da se stvar dokončno reši. 25 let že dobro služijo na ta račun, pa bi radi še nadaljnih 20. Koliko nas že stane tole reševanje mejnega spora?

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:

Saj tudi naši politiki pomoje nočejo, da se stvar dokončno reši. 25 let že dobro služijo na ta račun, pa bi radi še nadaljnih 20. Koliko nas že stane tole reševanje mejnega spora?

Da plutokratom ni nikoli v interesu kaj dokončno rešiti...To je tako kot da bi bilo farmaciji v interesu da pozdravi ljudi
smile-1.gif
Zdaj kaj bolj razumemo našo wanabe elito?

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
Da! Za vsak cm slovenske zemlje se je treba boriti. Tudi če tam samo koprive rastejo! Bodo že tamladi nekoč poskrbeli, da bo tam nekoč raslo kaj imenitnejšega.

hysterical-1.gif

Take rabmo.... take!
Mi bomo pa roštiljal nekje na varnem! Medtem pa šipci prevzemajo plac in se grupisajo...

Ti se pa po prisih tepeš.... King Kong sindrum, pa čeprav opice izumirajo.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
"King Kong sindrum, pa čeprav opice izumirajo. "

Ah ne bo držalo...sem jih videl pisat po Alterju
smile-1.gif