Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Eno vprašanje za moške! Resnično vprašanje, resna dilema!
Bi se šli danes za tistih par metrov zemlje (ali pa morja) streljat oz. v vojno, pravo vojno?
Pa še to me zanima, zakaj bi to naredili, če bi.
Potem vam povem pa še ženski vidik.
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Bi se šli danes za tistih par metrov zemlje (ali pa morja) streljat oz. v vojno, pravo vojno?
Glede podobnosti s sosedi, nekdo ki pride zelo od daleč verjetno ne bo prepoznal velikih razlik med Slovenci in Hrvati. Jih tudi ni.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa ima potem rusija, oz njeni "državljani" toliko opranih miljard naloženih v AT? Če je bila AT na strani zahoda, verjetno niso tako naivni, da bi vseeno nalagali denar tja?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Sem prilepil par meni zanimivi delov iz clanka na spodnjem linku.
Oni so v svojih glavah se vedno ogromna nacija, mi pa mini drzava
„Čini se da su političke veličine susjedne države sasvim u neskladu s njenom neznatnom veličinom, države bez mornarice i bez nadzvučne avijacije. Sada je Slovenija taj faktor koji æe navodno blokirati Hrvatsku za ulazak u Schengen. Određivati sigurnosnu politiku cijele Europske unije. Baš da vidimo… „
Njih ne birga za nic, saj so oni te menda ja HRVATI
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Moje skromno mnenje je, da so švicarji in švedi ohranili neodvisnost zaradi "politične modrosti", oz. ker se niso hoteli iti političnih igric drugih sosed.
Feničanski in šiptarski princip: "Če se že drugi gredo pretepat, jim bomo pa mi prodajali pijačo medtem, da bo pretep vsaj kvaliteten!"
V bistvu so vsilili (obdržali) na svojem ozemlju svoje principe in niso dovolili raznim čefurjem (kot pri nas npr.!
Vprašaj enega prekl. hrvata, kaj si pa on misli o tem. Morda boš potem spoznal, kakšne kozlarije ste in verjetno boste še naprej ganjali tule po Alterju zadnjih 7 let.
Otroci! Sinovi modernih slovenskih mamic!
- Ko te hrvat speče po ušesih, je treba počakati, da se bo ohladil kao, šele potem greš jezikat nazaj!
Pazi: "Jezikat!" Saj smo vendarle kulturni, kajne!
(Ja, verjetno niti tistih ušivih 200 Jahelovih Ejev nismo vredni)
Saj se derejo, da je treba vse prodat, zakaj bi potem umirali, da bo enkrat en privatni lastnik Luke imel neoviran dostop do mednarodnih voda.Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Citat:
Spoštujemo demokratično odločitev Hrvaške in obenem obžalujemo, da je začela postopek za enostransko prekinitev pogodbe, ki jo je podpisala, je dejala Andreeva.
Pojasnila je, da je zdaj na arbitražnem sodišču, da oceni pravne posledice tega koraka, in znova povedala, da v Evropski komisiji sicer ne vidijo resne alternative arbitražnemu procesu.
Dodala je, da je komisija pripravljena pomagati pri dogovarjanju med državama. "Pripravljeni smo poslušati obe strani in, če bosta želeli, v okviru svojih pristojnosti ukrepati, da olajšamo nadaljevanje arbitražnega procesa," je dejala.
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
"Nikogar ni ki bi dejansko rad in hotel da se mejna vprašanja znotraj EU rešijo. "
Si pričakoval kaj drugega?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Rusi pač, KGB ipd, ki ima miljarde naložene v AT. AT pa sodeluje z zahodom, to mi ne gre skupaj logika, ker potem zahod točno ve kdo ima kakšne miljarde tam naložene?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
"Nikogar ni ki bi dejansko rad in hotel da se mejna vprašanja znotraj EU rešijo. "
Odkrito rečeno, ja... Očitno sem živel v zmoti. Torej je vsem interes, da dva naroa znotraj EU živita v mržnji.
Saj tudi naši politiki pomoje nočejo, da se stvar dokončno reši. 25 let že dobro služijo na ta račun, pa bi radi še nadaljnih 20. Koliko nas že stane tole reševanje mejnega spora?Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Saj tudi naši politiki pomoje nočejo, da se stvar dokončno reši. 25 let že dobro služijo na ta račun, pa bi radi še nadaljnih 20. Koliko nas že stane tole reševanje mejnega spora?Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Da! Za vsak cm slovenske zemlje se je treba boriti. Tudi če tam samo koprive rastejo! Bodo že tamladi nekoč poskrbeli, da bo tam nekoč raslo kaj imenitnejšega.