Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Te debate so mi vedno najjace, ko tisti ki se niso prisli dalje od zadra pametujejo, kako itak nikam drugam ni za it. Zanimivo da jaz vedno najdem destinacijo. Letos je bila to sicilija. Ce kdo misli kaksni cigani so italjani...think again. Da na jugu evrope vidis tako visok nivo turizma, me je res presenetilo in hkrati spet opomnilo zakaj so hrvati s svojim "turizmom" se vedno v kameni dobi in so ravno dovolj dobri za low budget turizem. Zato pa privabljajo mnozice slovencev in cehov. In spet mi je postalo jasno zakaj se tako trudijo privabit premozne goste in jim to nikakor ne uspeva, ker ne znajo nic ponudit razen vode, sonca in zraka.
Vprašenje je če si veliko nas sploh želi TOP turizem. Se pravi nebroj hotelov z popredalčkanimi plažami, z rezerviranimi ležalniki. Kaj pa vem. To imamo v Portorožu. Top turizem, top cene, pa vendar je zasedenost kolikšna? Ok mogoče tukaj zmoti usrana voda...
Jaz osebno imam 7 dni hotela vrh glave in kaj kmalu začnem razmišljat o ribiški palci, maski za potapljanje, roštilju, čolničku, malo odmaknjen, bogu izza nogu. Tukaj mi je Hrvaška najbližje, naslednja pa Grčija.
Res da na jugu Italije še nisem bil. Bil sem pa te muslimanske države vse predela. Vsako leto eno. Danes sem pač mnenja, da 7 dni hotela je vrh glave.