Hrvaške Provide - previdno

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Naši sosedje Hrvati so prebrisani kot 100 hudičev.

Na kar zelo dolgi relaciji iz Hrvaške do doma,sem srečal kar ene par provid in sicer imajo kar "dobre" finte naštimane za kasirati.

V eni skupini so :
Audi A4 3.0 Q
BMW 330XD
Mečka mislm da E klase.

In sicer prvi je BMW ,drugi Audi, nekaj za njima pa Mecka...skratka z Audijem in BMWjem se začnes malce loviti ( te provocirata mal ) in se začne težka noga. Poetm pa prileti počasi se Mečka,seveda z meglenkami,levim blinkerjem,skratka tako da neopazis da je provida.

Na srečo sem vseeno opazil kamerco na armaturi in nogo dol z gasa ter na desni pas,samo na zalost kdo drug ni imel te sreče. Mal naprej so se že spravil obdelovat enga šoferja, najprej ga je bmw mal sprovociral...pol še audi ... in je že blo na 160km/h notr, za njimi pa lepo Mečka vozi in to snema .

Ko pa ustavijo koga,se pa vsi 3je ustavijo seveda.

Prebrisani,nimas kej.
So pa vse provide ki smo jih srečali,vozile obvezno z pr. meglenkami ,čeprav je bil dan.

Bel Passat 2005 letnik
Octavija bež nova
Mečka

Previdno po hrvaški skratka

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Nimajo kaj bolj pametnega za početi? Kot da nebi bil 1 avto dovolj za sprovocirat. Nebi rad bil v koži slovenca ki naleti na gručo purgerskih policajev.
rolleyes-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Mja..jst tut nebi rad bil na mestu žrtve,s tem da ko se se spravili na enega Mariborčana v A6,sem jim že komaj sledil,ker je šla brzina kar čez 240,tako da pokasirali so 100% lep znesek.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.574
336
83
Kras
www.mtl.si
Eh ja, kdor misli, da ima velikega v hlačah bo pač skeširal. Pač, ko te nekdo provocira najprej preveriš kakšna je situacija, potem pa gasa, če je čisto.

Je pa sranje tole ja. Najbolje 110 vozit, pa je.
wink-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Naši sosedje Hrvati so prebrisani kot 100 hudičev.

Na kar zelo dolgi relaciji iz Hrvaške do doma,sem srečal kar ene par provid in sicer imajo kar "dobre" finte naštimane za kasirati.

V eni skupini so :
Audi A4 3.0 Q
BMW 330XD
Mečka mislm da E klase.

In sicer prvi je BMW ,drugi Audi, nekaj za njima pa Mecka...skratka z Audijem in BMWjem se začnes malce loviti ( te provocirata mal ) in se začne težka noga. Poetm pa prileti počasi se Mečka,seveda z meglenkami,levim blinkerjem,skratka tako da neopazis da je provida.

Na srečo sem vseeno opazil kamerco na armaturi in nogo dol z gasa ter na desni pas,samo na zalost kdo drug ni imel te sreče. Mal naprej so se že spravil obdelovat enga šoferja, najprej ga je bmw mal sprovociral...pol še audi ... in je že blo na 160km/h notr, za njimi pa lepo Mečka vozi in to snema .

Ko pa ustavijo koga,se pa vsi 3je ustavijo seveda.

Prebrisani,nimas kej.
So pa vse provide ki smo jih srečali,vozile obvezno z pr. meglenkami ,čeprav je bil dan.

Bel Passat 2005 letnik
Octavija bež nova
Mečka

Previdno po hrvaški skratka

Če imaš dovolj prič v avtu, oz. če dokažeš tole početje, lahko dogledne policaje hitro spraviš ob službo. Najbolje bi jih bilo ujeti na kamero, pa njim predvajati posnetek in ne oni tebi.
smile-1.gif

Ogo

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:

Če imaš dovolj prič v avtu, oz. če dokažeš tole početje, lahko dogledne policaje hitro spraviš ob službo. Najbolje bi jih bilo ujeti na kamero, pa njim predvajati posnetek in ne oni tebi.
smile-1.gif

Ogo

Eno se je kregati z SLO policijo, to ni problematično. Drugo je pa delati "probleme" v tujini kjer bos skoraj zagotovo ti potegnil "takratko".

Na sreco imam zelo dober "nos" za radarje in provide in se nikoli nisem plačal prehitre vožnje,pa ne vozim ravno pocasi,tako da upam da bo tako tudi ostalo.

Kar se pa tiče njihovega početja...pa jim dokaži če jim mores. Audi in BMW sta pred tabo, torej si na posnetku viden samo ti.
Kako jim bos dokazal da so skupaj? V realnosti na žalost nimas pogojev,pa tudi če imam kamero sabo,vse kar bo na posnetkih videno,bo to da sta bila Audi in BMW pred mano,provida za mano,jst pa v prekršku
bonk.gif

Revež je edino tisti v A6ki,ki je moral kar pošteno plačati,ker pod 240-250 km/h niso šli.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Kakšnemu RTLu na Hrvaškem prodaš reč, pa še fajn zaslužiš. Oni bi takoj skočili na takšne zgodbe, še posebej, če so dobre video dokumentirane.
wink-1.gif

Drugače pa se strinjam. Sicer pa tudi v Sloveniji raje spoštujte zakone in omejitve. Pa četudi vas provocirajo bodisi policaji ali pa kakšni pravi cestni pacijenti.
stupid-1.gif

Ogo

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ce govoris za Hrvate, potem je odg. da, namreč to se je dogajal v Nedeljo ob cca 18-19 uri.

Sem potem še malo razmisljal...in sicer to, da tisti policijski avtomobili ob avtocesti so bili tam verjetno zato,da so sporocili providam kdo je prehiter,potem pa veselo na lov s provokatorji ( BMW in Audi) , za dokumentacijo prekrška pa skrbi provida ( Mercedes)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Eh ja, kdor misli, da ima velikega v hlačah bo pač skeširal. Pač, ko te nekdo provocira najprej preveriš kakšna je situacija, potem pa gasa, če je čisto.

Je pa sranje tole ja. Najbolje 110 vozit, pa je.
wink-1.gif

Ponavadi ga spustim mimo, malo še zahodim zraven, da si oba ogledam, popazim kje je kamerca,

pol pa gasaaa, in največja finta je ko pospešuješ z njima, pa si jima na boku; "Zaj snemaj!"
evil.gif

Malo OFF;

Nebom pa pozabil primera ko s kolegom grema za celje, itak sma mogla sprobat kok zadeva gre,

ker ga je pred kratkim dobil, in takole veselo mi2 ob polnoči proti celju v diskač 210...

Vžgema mimo mondeja, z nalepkami policija, stroboti pa vse, in veselo pametujema, kak nama

nič nemore, ker nima kje dokazat kok je blo, oz. kok so se sami peljali ko sma zletela mimo...

Za štos se kolega malo spusti tam na 180, ker drugač naju nebi dobla, itak prvi izvoz lučke...

Pa samo; stopte z mano, boste si nekaj ogledali; modela sta imela v policiskem avtu kamero
shocked-1.gif

Od kdaj WTF?!

In seveda druga ko 180 nista mogla dokazat, je bil pa problem, da sta pozabila izkolit dolge luči,

in se je tablica v temi total svetila, in se ni vidlo nič od črk in številk, pa moj kolega zmedeno;

"To ni moj avto..."

Mu zvrtita cel posnetek od mimo naleta do zasledovanja do ustavljanja; "To ni moj avto..."

Itak bi še [censored] vedel zakaj se gre, dokaj redek avto, z redko nalepko, skratka ni blo varjante

o dvomu, kolega pa samo; To ni moj avto... (ono skoraj spraseval je ze ta stavek)
hysterical-1.gif

Ja nič, srečno vožnjo nama je zaželel... (predtem pa vse do zadnjega pikflajštra v prvi pomoči,

in zadnje varovalke pri žarnicah)

Naslednja provida, ki se mi zalima na odbijač, ko vozim po omejitvi, pa če imam čas; Polna bremza,

pa še ročna zraven! Pa stopim vun, pa pokličem policijo. Bote provociral banda!

Vzrok bremzanja; črno vrečko je pihnilo po cestišču pa sem se vstrašil da je mačka, sem bol slabi voznik...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:

ksz ...

Majo pa raznolik vozni park ...

V tisoč in eni barvi, srebrne, peščene, rdeče, modre, sive, črne, ni da ni...

Italijani pa imajo še danes staro 155tko, tastar 2.5 v6 motor, razen lepih felg

in 2 rorjev, popolnoma normalen avto, voznik je večinoma sam, kamera pa v odbijaču,

ni šanse, da ga navohaš, dok te ne ustavi. Snema lahko samo naprej.

So ustavli svaka 2 leti nazaj, in ded pokne rotacijo kar iz sedeža na armaturko, sirena pa

itak tako pri ostalih... Kazni pa te sezujejo...

Nisem siguren, ampak če se prav spomnim, je rekel da je imel celo nalepko na prtljažniku kao

otrok v avtu...

Nazadnje urejeno:

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Naslednja provida, ki se mi zalima na odbijač, ko vozim po omejitvi, pa če imam čas; Polna bremza,
pa še ročna zraven! Pa stopim vun, pa pokličem policijo. Bote provociral banda!

Kolikor sem nazadnje slišal, te morajo slikati in izmeriti v trenutku ko jih prehitiš, saj snemanje in vožnja za teboj na tako kratki razdalji je protizakonita (vsi vemo kakšno razdaljo bi moral avto imeti na 150km/h
grims-1.gif
), nevarna in ogroža ostale udeležence prometa. In ker sta policista kršila zakon, je posnetek ničen.