Hrvaška WIKIPEDIJA o Sloveniji

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
Tule si lahko preberete. Upam, da nisem tazaden vidu, ker sem ravnokar na mail dobil
frown-1.gif
.

Iz mojih možganov
grin1.gif
:
Mislim, da so nam res zelo nevoščjivi. Fovšija se širi tudi med njih (pa so le začeli se po nas zgledovat). Da pa bi naredili kaj v smislu, da se "pobotamo" in uživamo v sosedskih odnosih (mi njim štrudel oni nam morje), to pa ne. Bemu, to ni dobro za njih, da so taki nacionalisti. Po vseh pepirih, izigravanj, groženj ITD med mami in jimi, se mi že smilijo.
Sam narod je že nekoliko "neroden" v glavi, politike majo pa še bl v qurcu kot mi. Ni čudno, da je tako kot je.
Grem letos dol na obalo njihovo in se pobotan z njimi. Bemu, ampak problemov pa še nisem mel. mogoče ker dalmatinci gledajo mal drugače (iz sence) na vse to
sprasujem se.gif
.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Si bolj med zadnjimi, ja.

Mislim da je bilo že na alterju.

Pa Salome ni Slovenka/Slovenec, whatever...

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Ta link je spet ena neumnost nekega bumbarja od mnogih, s katero hoče pokazat niti nevem kaj. Ni pa to resnično objavljeno, oz. je bilo, vendar so umaknili. Če na hrvaški wikipediji iščeš "Slovenija" ti najde pravi, objektiven opis.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jah, mal manj se z otrokom ukvarjaj, pa več koristnega časa preživi na internetu...
grin1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
ne-ne-1.gif

Šterim zobkom se še ostali pridružujejo in je ponoči pestro, tasta in taščo selimo v spodnji štuk, 3x na teden kolo, žena rabi vzdrževanje, dr. Hausa nočem zamudit, 8 ur službe, tateden sem še izpit za traktor naredil neja je treba tudi odspat, poleg tega se pripravljam eno staro hiško obnovit.
Izak, da še vedno visim na Alterju, sam gre vse skoz in ne sledim
cry12bpy.gif
.

ON:
Kot sem napisal, smili se mi hrvaški narod.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
... dr. Hausa nočem zamudit, ...

po nasvetu pediatra oz. lahko boš za eno uro na tedn upošteval njegov nasvet, ker dr. Housa ni več
cry12bpy.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.100
456
83
45
dolenska
KUGA
13.gif

A ni na enem TV3 al TV 1000 al kaj jaz vem. Sej je bil še ta teden.
Alo ne me strašit. sem gledal uno ponovitev, ko je una umrla, ki so jo en cajt hladil.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KUGA
13.gif

A ni na enem TV3 al TV 1000 al kaj jaz vem. Sej je bil še ta teden.
Alo ne me strašit. sem gledal uno ponovitev, ko je una umrla, ki so jo en cajt hladil.

na POP je bil ob torkih ob 21h, zdej pa konc, pa še ta zadnji del sm zamudla, k sm šla vn
cry12bpy.gif

@grube386: pa ni slovenskih podnapisov
tongue-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Še en dokaz, da še niso dosegli minimalnega IQ količnika za vstop v EU in NATO...ma ko jih...da ne rečem kaj...ima ludih posle rata
priden.gif