Hrvaška mejna kontrola

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
tručija in rusija recimo tudi če greš z svojim avtom motorjem do njih je kr postopek čeprav 4 ure je ful velik. Te že morajo dat na bolj podroben pregled.....2 uri za rusijo in turčijo pa ni glih nekaj posebnega......

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.495
5.693
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
BTW: v ponedeljek me je srbski policistna meji vprašal, če je v Sloveniji sploh še kdo ostal :D

Men je vedno smešn.......grem s kolegom "zemotom" kdaj v bosno.......pa pridemo pred bajto.....pa sosed zemo ....Ooooo gdje ste slovenci
hysterical-1.gif

Se vedno smejim kolegu

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
To ne bo čist držal. Poleti v nedeljah popoldne delajo kot za stavo, sam da filajo našo mejo
grims-1.gif

Kaj ne bo držalo, valjda vem kak dolgo čakam na meji.
Res ne vem kje imaš tako ,Na Jelšanah Hrvati odprejo tudi po tri kolone za izstop samo da pofilajo vmesni prostor med prehodoma, potem imajo pa naši kolono , ne oni,

I

Izbrisan uporabnik 474

Meja Poljska - Belorusija... Pod 6 ur še nisem usple prit...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ne vem, kako je danes, ampak svojčas so bile v andori določene stvari dokaj poceni, recimo zabavna elektronika...imam doma še en cd player - komponento iz andore. mogoče so zato tja rinile kolone, čeprav se jaz neke hude gužve nea spomnim, je bilo pa to skoraj 20 let nazaj.

Andorra ni v Eu in je ene sorte duty free cona. Dejansko živijo samo od šopinga, ki ga zganjajo Španci & Francozi pa še mal od turizma. Tko da vsa gužva je bla dejansko od Špancev, ki so šli v šoping. Kar je nelogično je to, da so Andorrci zganjal neko kontrolo na meji in delal dren, namesto da bi samo odprl vse rampe in mahal... Da so Španci nazaj grede gledal v prtljažnike je logično ampak ti so se naveličal, ko se je nabralo mal več gužve. So odprl tri špure in šli rajš v senco...
smile-1.gif

Ni pa blo tko zlo pocen, vsaj kolkr sm na hitr opazil... Razen bencin, alkohol in cigarete recimo...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Vsi ki se pritožujete nad petminutnim čakanjem na HR meji očitno še niste izkusili Turške kontrole pasušev in vseh moožnih listin
smile-1.gif
Če si čez mejo v manj kot 4 urah je to že uspeh...
Zdaj so Bolgari na tej meji začeli graditi mejno postajo z 72 kolonami
shocked-1.gif

Sicer pa so mi bile všeč vzhodnoafriške meje (Kenija-Tanzanija, Tanzanija-Zambija) - prosto se lahko šetaš sem pa tja, edino za vizo in štemplje ne smeš pozabiti, če greš kam dlje od obmejnih mest. Ali pa vstop v Kenijo na letališču: neka huda tehnika s kamerami ter čitalci dlani in prstnih odtisov (vsak je imel kake 10 minut opravka), ven iz države greš pa po makadamu mimo barak, samo da dobiš navaden štempelj.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Vsi ki se pritožujete nad petminutnim čakanjem na HR meji očitno še niste izkusili Turške kontrole pasušev in vseh moožnih listin
smile-1.gif
Če si čez mejo v manj kot 4 urah je to že uspeh...

Sicer pa ja, hrvatje so tudi mene vedno ob vsakem prečkanju meje zabeležil v računalnik...

ali mogoče Romunjsko-Bolgarske meje ;-)
btw meja med dvema EU članicama
2 avta in dva motorja(moj in od kolega) čakalna doba 30-40min ;-)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ma serjejo hrčki na meji u 3pm
stupid-1.gif

un skener jim dela tkoooo poooočaaas kot bi o njem pel Adi Smolar
rolleyes-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Včeraj šel iz SLO v Srbijo in sem čez Slovensko-Hrvaško in Hrvaško-Srbsko mejo prišel ekspresno. Vse skupaj sem na obeh mejah porabil 5 minut.
Nazaj pa na Srbsko-Hrvaški okrog 7 minut, je bil pred mano enih 10 Romunov v kombiju, Hrvaško-Slovensko sem pa prevozil v 2 minutah.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
So wat? Včasih smo na mejah čakali po par ur, pa smo vseeno preživeli.
Treba je vzeti v račun, da se na meji pač čaka. No big deal.
cool-1.gif