Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.030
-1.600
63
Gobček si lahko sam obrišeš. Ko ti priložim resnost problema, pa začneš s takimi.. In če bi imel kaj več posla s temi tukaj, razen naročila travarice, bi vedel o čem govorim.
Spet tipično daćo sprenevedanje. Daj mi podčrtaj, kje sem se norca delal iz okoljskega problema. A bo šlo? In kako ti kaže z neandertalci?

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.963
11.400
113
Daco ma spet težave sam s sabo. Z lahkoto se tudi pri nas najde as, ki bo odlagal svinjarijo v kraški svet in ga bo brigalo za podtalnico.

• Objave ne odobravam
Reactions: MrDaco

erikson

Guru
25. avg 2007
26.061
9.335
113
Hrvatje sedaj razkrivajo nova in nova odlagališča, tokrat Varaždin, odpadki naj bi bili tudi iz Slovenije. Zadaj pa je povezava med glavnim inšpektorjem in Plenkovičem.

22. jul 2007
15.186
2.658
113
126
in še par lokacij....

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

irwin

Guru
13. mar 2008
2.205
772
113
in še par lokacij....
Vsako sprenevedanje da je pri nas reciklaza urejena in pod kontrolo je cisto zavajanje. V kolikor bi imeli sezigalnico bi bil ta % verjetnosti vsekakor vecji. Pa ne rabimo iti v komplicirane produkte za reciklazo. Ze blato ki gre v skoljko je zadosti.
Ko imas pa obrat obrat za reciklazo ali sortiranje nekje na hribu je pa itak uber.
Ni to isto kot vinograd v Franciji kateri je pod pokopaliscem.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.006
9.124
113
Mešaš stvari. Dačo je dal neandertalce kot primer nerazvitih opic, kar pa ne drži. So bili namreč zelo razviti in zelo podobni sodobnemu človeku. Celo večjo prostornino možganov so imeli.
Pa saj nisi gladek... saj vem, zavijal boš besede do onemoglosti. Tudi kalbek se bo oglasil, samo zato, ker sem jaz nekaj napisal in podal prispodobo. Ja zmagovalca sta. Čakam še enega, da se oglasi, ki sem mu babo nategnil.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.963
11.400
113
Ti si pa res na suhem doma, če si želiš od naju z aljotom babe nategnit. Stari, ne vem če si dorasel takim ženskam, te je premalo pod plešo.

• Haha

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.030
-1.600
63
1000022077.png

Za daćota, ostalemu nisi dorasel.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Gatto in MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.006
9.124
113
Ti si pa res na suhem doma, če si želiš od naju z aljotom babe nategnit. Stari, ne vem če si dorasel takim ženskam, te je premalo pod plešo.
Od kje ti preblisk, da bi se dotaknil tvoje? Se bojiš? Pa preberi še enkrat kaj sem napisal. V mojem zapisku si glede tega bil izvzet.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.963
11.400
113
Ja miško, tebe se bom bal, dej nehi vice govort no. Mal preveč sanjaš kako bi drugim babe nategoval, tečen si ko driska, glede na tvoje obnašanje si verjetno na suhem, če nisi priden, pa se ti druge luštajo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.006
9.124
113
Spet si se zapletel v obračunavanje, pa smo te ljudje samo opozorili, da ni Hrvaška nobena izjema pri mahinacijah okoli odpadkov.
Obračunavat ste začeli forumski bojevniki, ki sem jim tako ali drugače trn v peti. Večinoma zaradi drugačnega razmišljanja ali pogleda na svet. Ko nekaj zapišem, takoj google in AI, pa vdarimo po siromaku. In glede na zapisano, me poznaš in nisi toliko deda, da bi pristopil pred obraz. Raje biješ bitko za hrbtom.

In še enkrat, kot sem napisal. Neandertalec je bil prispodoba. Dopuščam možnost, da sem užalil neandertalce, ker sem jih primerjal s Hrvati in je aljo, kot priznan antropolog, takoj skočil v zrak.

In na koncu, pa bom končal za danes. V letu 2026 moraš biti res zelo neumen, da nevarne in rakotvorne odpatke odlagaš na prosto v kraški svet, kjer potekajo bistvene vodne oskrbe za Kvarner in S. Dalmacijo. Za tiste, ki se ne obešajo na vejice in jih ne moti kdo je ta članek prilepil, pri tem primeru sega problematika globoko v vodstvo države.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.122
702
113
tu in tam
Obračunavat ste začeli forumski bojevniki, ki sem jim tako ali drugače trn v peti. Večinoma zaradi drugačnega razmišljanja ali pogleda na svet. Ko nekaj zapišem, takoj google in AI, pa vdarimo po siromaku. In glede na zapisano, me poznaš in nisi toliko deda, da bi pristopil pred obraz. Raje biješ bitko za hrbtom.

In še enkrat, kot sem napisal. Neandertalec je bil prispodoba. Dopuščam možnost, da sem užalil neandertalce, ker sem jih primerjal s Hrvati in je aljo, kot priznan antropolog, takoj skočil v zrak.

In na koncu, pa bom končal za danes. V letu 2026 moraš biti res zelo neumen, da nevarne in rakotvorne odpatke odlagaš na prosto v kraški svet, kjer potekajo bistvene vodne oskrbe za Kvarner in S. Dalmacijo. Za tiste, ki se ne obešajo na vejice in jih ne moti kdo je ta članek prilepil, pri tem primeru sega problematika globoko v vodstvo države.
Bogi naš Dačo, tak je pameten, pa ga noben ne mara...saj te, sam obriši solzice in zadihaj. :cool:

• Haha

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.963
11.400
113

Mater cel roman, ampak bistvo pa izpustiš... hint za zadnji odstavek, ne neumen ampak zelo pokvarjen, samo Hrvaška tu ni nobena izjema....bistvo, ne pa babe soforumašev in njih nategovanje.

Sem ti jaz kriv, da si zdaj že ne vem kolkič sanjal kako babe od drugih nateguješ. Si ko mali možic ki ga en za levo kocino na jajčki pocuka, pol se pa razpištoli....

• Ljubezen