Če že o cenah bom še jaz napisal za Istro (Vrsar). Ne vem nasplošno ampak to kar sem sam konzumiral.
V kampu je drago kar se pijače tiče in ne vem zakaj nimajo recimo cene kot so v mestu in bi imeli dosti več prometa. No v glavnem cena v kampu za veliko pivo in 2/1 špricar je bila 5,8€. Aperol ali pa gin tonic pa tam 11€. Se mi pa pekarna v kampu ni zdela draga. Kruh 2€, burek tam 3€. Tudi ostale stvari so bile dokaj normalna cena. V mestu je bilo pivo tam 4,5€ če se še prav spomnim. V trgovinah Konzum ali Plodine pa najcenejši Union 1,45€, Karlovačko in Ožujsko pa tam 1,55€. V kampu pa nisem neki v trgovino hodil tako, da ne vem kake so bile cene.
V gostilni v mestu biftek z jurčki 31€, biftek s tatufi 36€. Mesna plošča (tagliata, rebrce svinjske/goveje, puran, nabodalo) 35€ za dve osebe. Pizza tam med 12€ in 15€. Predjedi (hobotnica v solati, namazi, školjke, karpačo) tam od 8€ do 15€. Rib pa že leta ne jem na morju. Oziroma si jih naredim sam. Lokalni mesar ima pa tudi sijajne čevape, batke, steake, pljučno. Je pa v Poreču Lidl, kjer bi rekel, da so cene tam tam. Oziroma nič kaj specialnega odstopanja, da bi se za glavo držal. Zraven Kauflanda je pa štacjon k kure vrtijo. Če rabiš na hitro kosilo je bilo še lani s pomfirjem in mislim, da cela kura tam med 15€ in 20€.
V glavnem nič strašnega se, da zgurat. Je pa tako, da vsak za sebe ve kaj mu je najboljše.