V soboto stali pred slovensko mejo za listek vzet na AC. Pa počasna kolona ZG- Bosiljevo, ampak pollevo proti ST pa prazno.Mogoče se ta vikend popravi, ampak koliko gledam.ni nekih zastojev na cestah.
Se mi zdi, da je včasih ta termin bil še kao ugodnejši in tako privlačen za čehe 8n slovake. Letos bolj malo moje učke počivajo na čehicah.Od 1. do 10.7. je Cro navadno prazna. Imajo prav nek rek za to, pa se ga zdaj (po 5 štrukanih pelinkovcih na ene 5 trav, 10 pirov in pol kile refoška) niti slucajno ne spomnim. Srpanjski most...ali nekaj takega...
Čehi so postali višja kasta, zdaj so tu poljaki.Se mi zdi, da je včasih ta termin bil še kao ugodnejši in tako privlačen za čehe 8n slovake. Letos bolj malo moje učke počivajo na čehicah.![]()
Tipično..slovenceljski kroniki na dopustu..bilokje.Od 1. do 10.7. je Cro navadno prazna. Imajo prav nek rek za to, pa se ga zdaj (po 5 štrukanih pelinkovcih na ene 5 trav, 10 pirov in pol kile refoška) niti slucajno ne spomnim. Srpanjski most...ali nekaj takega...
Ja pol pa kupi bosansko 5L Borak Leda za 4€Danes v marketu Lito, Pag nov rekrd. 6 pollitrskih vod Cetina (sicer meni neljub ph, ampak za babe bo ok), res da v srajćkah Vatrenih...8e, Kozel piksna 2.75!
Kolk je pa dol cena knjige Rovovi (Okopi v izvirniku)?Danes v marketu Lito, Pag nov rekrd. 6 pollitrskih vod Cetina (sicer meni neljub ph, ampak za babe bo ok), res da v srajćkah Vatrenih...8e, Kozel piksna 2.75!
Ja, vseJa pol pa kupi bosansko 5L Borak Leda za 4€
PS: kaj zdaj boš vse cene komentiral?
S Tomson majćko dobiš za 5eKolk je pa dol cena knjige Rovovi (Okopi v izvirniku)?
Trajekt pač ni avion, pa mislim da poveš samo datum (na kar je edino tud karta. vezana)Bi človek razumel, da z nakupom na spletu rezerviraš uro in prostor. Pa očitno ni tako na Hrvaškem. Se človek resno vpraša zakaj moraš pri nakupu izbrati uro in datum potovanja??? Kaki šalabajzerji!
![]()
Zavrelo v vrsti za trajekt, posredovati je morala policija | 24ur.com
Gneča, vrivanje nekaterih voznikov v vrsto in jeza ostalih čakajočih so bili razlog za napetosti v splitskem pristanišču, ki jih je morala umiriti policija. Zavrelo je med potniki med vkrcavanjem vozil na trajekt za Supetar na Braču, medtem ko so dolgo čakali na vročini.www.24ur.com
Ne vem kaj bi rad povedal? Če si rezerviraš karto na spletu, se točno ve koliko avtov gre gor na trajekt. Zato me v digitalni dobi ne bo nobeden prepričal, da to ni možno.Trajekt pač ni avion
Nazadnje ko sem kupil karte za Korčulo iz Splita, je bilo treba izbrati datum in uro.Trajekt pač ni avion, pa mislim da poveš samo datum (na kar je edino tud karta. vezana)
Saj jo vedno moraš. Ampak zdaj koliko berem in slišim, ti to ne zagotavlja prostora na trajektu!!Nazadnje ko sem kupil karte za Korčulo iz Splita, je bilo treba izbrati datum in uro.
Enako je. Vedno si moral izbrati datum in uro. Očitno brez veze.Na starem portalu za nakup kart so ure vedno bile. Ne vem pa kako je na novem, ker kot kaže niti ne dela prav...
Poglej priponko 106988