ZrćuKaj pa filaš EV v Zrćah!
Pa drugič 4 flaše naroči, ker dobiš več za isto ceno.
Lahko si sedaj to privoščiš ko ni potrebno kupovati gorivo. Polnilni kabli so te rešili teh stroškov.Pivica Zrće....jevtinica!
Zrću
| Padež | Oblik |
|---|---|
| Nominativ | Zrće |
| Genitiv | Zrća |
| Dativ | Zrćima |
| Akuzativ | Zrće |
| Vokativ | Zrće |
| Lokativ | Zrćima |
| Instrumental | Zrćima |
Je kar potrebno gorivo. 100kaLahko si sedaj to privoščiš ko ni potrebno kupovati gorivo. Polnilni kabli so te rešili teh stroškov.![]()
Novalja mesna plata za dva in prekleto dobra je bila... pa 4 spricerji vse skupaj par centov man kot 50eur...Pivica Zrće....jevtinica!
Glede na to da gorivo večino časa stoji....bi bila boljša 95ka...Je kar potrebno gorivo. 100ka
Ti nimaš pojma, ali pa manj razumeš hrvaško kot misliš: je vlastito ime u množini srednjeg roda (plurale tantum) - po slovensko: množinski samostalnik (lastno ime) srednjega spola.Teli hrvaski jezikarji nimajo pojma. Vedno je bil to srednji spol, kot sonce....
![]()
FOTO Bili smo na Zrću preko dana. Skupo je, ali samo ovdje možete vidjeti Isusa kako hoda po vodi - Novi list
Dok sunce obasjava šljunčane plaže i kristalno plavo more, Zrće, poznato kao hrvatska Ibiza, ističe se kao jedno od najuzbudljivijih i najveselijih ljetnih odredišta u Europi. Smješteno na otoku Pagu, podijeljeno između dvije županije, ovo mjesto poznato je […]www.novilist.hr
Qe?Glede na to da gorivo večino časa stoji....bi bila boljša 95ka...
E5 vs E10.....
na hitro pogledal, sem si mislil, to pa je res ugodno... 18 piv, 36€Pivica Zrće....jevtinica!
Za vsak članek, ki ga najdeš z "bili smo na Zrćima* (kot zapoveduje tvoj pripetek), ti jaz najdem 10 z bili smo na Zrću. Za razliko od Slo novinarjev krotarji še niso nepismeni...Ti nimaš pojma, ali pa manj razumeš hrvaško kot misliš: je vlastito ime u množini srednjeg roda (plurale tantum) - po slovensko: množinski samostalnik (lastno ime) srednjega spola.
Srečnež, na vzhodu Ljubljane par kapljic!V bistvu ne, čakal sem olujo cel dan.. in drkal telefon..zdaj pa malo zalilo, nic posebnega