Komunizem v vsrm svojem sijajuHrvaške banke od 1.1.2026 ne bodo smele več zaračunavati vodenja računa, na katerega prihaja plača ali pokojnina. Kasneje pa bodo morali dovoliti tudi dva brezplačna dviga na bankomatih drugih bank mesečno.
Ker je ti (in jaz) ne rabiš je treba druge, ki jo rabijo zahebat?!Če se jih ne potrebuje, naj se zaprejo. Jaz se ne spomnim, kdaj sem bil zadnjič v poslovalnici.
Ne zapirajo SE (same), ampak jih zapira banka. Potrebuje se jih ne, ampak jih potrebujemo (brez ČE). Dokler ni možno vsega urediti po telefonu ali preko polizdelkov imenovanih APP, je zapiranje poslovalnic produkt za ustvarjanje dobička.Če se jih ne potrebuje, naj se zaprejo. Jaz se ne spomnim, kdaj sem bil zadnjič v poslovalnici.
ne se vznemirajt, poslovalnice zapirajo, zaračunavanje vodenja računa ostaja.Če jih banka ne potrebuje, naj jih banka zapre. Vse kar lahko komitenti naredijo, je to, da zamenjajo banko, če jim poslovanje ni všeč. Mene zapiranje poslovalnic ne gane... verjamem pa, da je marsikdo drugega mnenja. Se takoj odpovem poslovalnic, če mi zaradi tega nehajo zaračunavat vodenje računa.
Ko te skrbi/obremenjuje strosek vodenja racuna mas problem s poslovanjem.Če jih banka ne potrebuje, naj jih banka zapre. Vse kar lahko komitenti naredijo, je to, da zamenjajo banko, če jim poslovanje ni všeč. Mene zapiranje poslovalnic ne gane... verjamem pa, da je marsikdo drugega mnenja. Se takoj odpovem poslovalnic, če mi zaradi tega nehajo zaračunavat vodenje računa.
Če tebe ne moti nekomu plačevati, da potem še dodatno služi s tvojim denarjem, tudi ok. Jaz bi raje videl, da gre teh 50-60€ na leto v dobrodelne namene, namesto da si banke s tem večajo dobičke.Ko te skrbi/obremenjuje strosek vodenja racuna mas problem s poslovanjem.
Saj to je zaradi Srbije oz. Bosne, a ne? Ni da Hrvati zadržujejo Bosance in Srbe v svoji državi in jih ne spustijo čez...Na mejnih prehodih proti Bosni in Srbiji so čakali tudi po 9 ur. Tisti, ki so prehitevali kolono, so dobili 400 EUR kazni, odvzem vozniške za en mesec in vrnitev na začetek kolone.