Se ti vid da si se včasih smukal v zeleni....Ampak je res štala v določenih delih Ljubljane...folk očitno zelo poceni oddaja stanovanja al kaj vem. Čefurijada nevzgojena, dilerčki se fijakajo gor in dol s športnimi skuterji, dilanje, furanje po zadnjih kolesih on and on...ne vem, nisem ravno star, še manj betežen, ampak težim tej golazni, enkrat me bo en na gobec...kleni Slovenci zaroletani špegajo ven in si kupujejo čepke![]()
Je… ga, ka se pa ni s helikopterjem pripeljala.
Ziher je bila kje ovca na cesti, pa bi lahko to opravičilo ptiča.
Vse ovce so na cesti, ampak mislijo, da so volkovi.Je… ga, ka se pa ni s helikopterjem pripeljala.
Ziher je bila kje ovca na cesti, pa bi lahko to opravičilo ptiča.
A dej sliki se, predsednica ima samo protokolarno funkcijo, torej - primus inter paresOprosti, ampak to, da še od predsednice zahtevano enakost je samo...
Pristojnosti predsednika republike:A dej sliki se, predsednica ima samo protokolarno funkcijo, torej - primus inter pares
Če bi imela res ona kaj za odločat bi bile.Očitno "formalnosti" le niso tako formalistične?
Kdo zahteva enakost? A jaz se vozim v blindiranem avtu z varnostniki, ki mi čistijo cesto?Oprosti, ampak to, da še od predsednice zahtevano enakost je samo znak tega, da smo egalitarnost (socializem) izpilili do perfekcije.
V isti sapi pa jamramo, da smo preveč obdavčeni in da moramo futrati socialno šibke
Zakaj bi bila ravno naša Nataša izjema? Poglej si oksimoronsko témo "Okolju prijazni avtomobili" in morda boš razumel, da je krog že zdavnaj sklenjen. Vsi smo Nataša...Kdo zahteva enakost? A jaz se vozim v blindiranem avtu z varnostniki, ki mi čistijo cesto?
Lool.
Pa tudi o ogljičnem odtisu ne bljuvam vse naokrog, potem pa delam ravno obratno. In se potem budalim z lažnjivim opravičevanjem, zakaj se mi ni dalo celega dneva na cesti preživeti. Pa ravno na dopustku sem bil. Oh joj.
In jokcam, ker mi v tuji državi niso ploskali. Patetika na kubik.