Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.848
12.127
113
kod Džej-Zija

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.100
7.193
113
Ufff... pismo, če pa so sami zahojenci, brez fasad, brez asfalta in kot naslov piše; vukojebina... Kako zdaj to?

• Wow
Reactions: sajkek

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.075
1.877
113
Uff... pismo. To so tisti sfinanciral, katerim pdv dol plačuješ, pa davek na nekretnine in še kaj. V bistvu ti, kot tudi financiraš tisti milijon na robu preživetja. Pa rafale in še kaj. Fak so uspešni. Jaz jim nisem fouš, ko vidim še kaj drugega kot skale na pagu.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.100
7.193
113
Glede financiranja se strinjam. Mi nimamo te sreče, da bi imeli tako morje. Da pa ljudje radi hodijo gledat njihov kamen, so pač izkoristili sebi v prid. Ne mi zdaj sponašat tega.
Če te pa skrbi da moj avto pozna samo pot do Paga, pa te naj potolažim, da ni tako. Je pa res, da me zavoljo tega neki Maldivi ipd exotika ne mika niti malo. Ampak vseeno leto le ima 12 mesecev in ne samo 2, kot mi hočeš očitat.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.100
7.193
113
Jaz tebe res ne razumem. Več kot očitno ti je v slo res hudo. Več kot očitno si mnenja, da bi ti doli bilo boljše.

Zakaj se ne preseliš?
Ja res me ne razumeš. Pizdim, ker smo mintaki zahojenci, da nas en Hrvat lahko poščije. Želim si, da bi Slovenija bila vodilna na Balkanu, pa kot vidiš kam so nas pripeljali. Ne navijam za Hrvate, tem več grajam nas in hočem da bi bili boljši.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.292
2.318
113
Ja res me ne razumeš. Pizdim, ker smo mintaki zahojenci, da nas en Hrvat lahko poščije. Želim si, da bi Slovenija bila vodilna na Balkanu, pa kot vidiš kam so nas pripeljali. Ne navijam za Hrvate, tem več grajam nas in hočem da bi bili boljši.

Imaš neke komplekse. Delaš pa zelo očiten chery picking. Izbereš si najslabše in slo in dobro ignoriraš. Pri hrčkih delaš obratno. Izbereš najboljše, slabo ignoriraš. Zakaj?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.100
7.193
113
Pismo, da skoraj nimam kaj več lepega pobrat pri nas. Napiši kje tako zelo prednjačimo, da nas Hrčki zagotovo ne bodo prehiteli čez 3 leta? Včasih je veljalo, da je zdravstvo pri nas top glede na balkan, zdaj pa še tukaj nebi dal roke v ogenj.
Nič... nebom več... grem prag pometat (by Samo Svoj).