Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.075
17.574
113
Slaba primerjava. Pri reševanju težav z avtomobilom imam za razliko od situacije s slo politiki na voljo dejansko funckionalne rešitve in nisem obsojen na rešitev, ki to sploh ni. Če imam doma pokvarjen nepopravljiv avto, mi drug pokvarjen in nepopravljiv avto prav nič ne pomaga.

Upam, da ne bo zdaj spet kak pacient mojega pisanja dojemal kot zagovarjanje izvolitve Janše. Poanta je zgolj in samo to, da vsak nov obraz (oz. kdorkoli ali karkoli pa magari cvetlično korito - ne nujno celo) ne more biti kar avtomatsko najboljša izbira oz. absolurno boljša od Janše. Premaga ga res lahko na vokitvah a dejansko boljši v vodenju pa pač ne more biti kar avtomatsko. Golob to čudovito prikazuje s svojim vodenjem te naše uboge državice na način, ki je kdaj identičen Janezovemu, kdaj pa nekako še celo slabši.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.521
626
113
Slaba primerjava. Pri reševanju težav z avtomobilom imam za razliko od situacije s slo politiki na voljo dejansko funckionalne rešitve in nisem obsojen na rešitev, ki to sploh ni. Če imam doma pokvarjen nepopravljiv avto, mi drug pokvarjen in nepopravljiv avto prav nič ne pomaga.

Upam, da ne bo zdaj spet kak pacient mojega pisanja dojemal kot zagovarjanje izvolitve Janše. Poanta je zgolj in samo to, da vsak nov obraz (oz. kdorkoli ali karkoli pa magari cvetlično korito - ne nujno celo) ne more biti kar avtomatsko najboljša izbira oz. absolurno boljša od Janše. Premaga ga res lahko na vokitvah a dejansko boljši v vodenju pa pač ne more biti kar avtomatsko. Golob to čudovito prikazuje s svojim vodenjem te naše uboge državice na način, ki je kdaj identičen Janezovemu, kdaj pa nekako še celo slabši.
Bluziš, se sprenevedaš...
In kaj predlagaš za alternativo?

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen in Matey

jest5

Guru
18. avg 2007
26.702
-9.290
113
Nekaj me blazno zanima, brez obojestranskega podyebavanja: očitno si zelo velik ljubitelj levih. Si tudi podjetnik. Te ne moti, da te dobesedno dušijo z vedno novimi davki, prispevki, dajatvami,...?

Tko no...

Biti proti JJ in kompaniji še ne pomeni, da si lev.

Prav tako biti lev še ne pomeni, da podpiraš ološ, ki je trenutno za krmilom države

Steve

Guru
13. avg 2007
10.290
2.310
113
Tko no...

Biti proti JJ in kompaniji še ne pomeni, da si lev.

Prav tako biti lev še ne pomeni, da podpiraš ološ, ki je trenutno za krmilom države

Res je, ampak on več kot očitno zelo podpira trenutno garnituro.

Ker ni odgovoril, je odgovor na dlani: "podjetnik", ki je v bistvu državni parazit

• Všeč mi je
Reactions: 8888

jest5

Guru
18. avg 2007
26.702
-9.290
113
Res je, ampak on več kot očitno zelo podpira trenutno garnituro.

Ker ni odgovoril, je odgovor na dlani: "podjetnik", ki je v bistvu državni parazit
Kakor je bilo razbrati do sedaj, to ne drži.
Glede ne to, da je nekaj pisal, da bo svoj posel verjetno prodal Kitajcem, bo bolj težko to kar mu pripisuješ

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.357
2.273
113
Pomurje
Nekaj me blazno zanima, brez obojestranskega podyebavanja: očitno si zelo velik ljubitelj levih. Si tudi podjetnik. Te ne moti, da te dobesedno dušijo z vedno novimi davki, prispevki, dajatvami,...?
ljubitelj levih? "Levo" sem usmerjen le, ko se pogovarjam o polpretekli zgodovini.
Če bi desnjaki to zgodovino predelali, se sprijaznili s svojo napačno opredelitvijo in dali mir, noben levak ne bi prišel na oblast.

Motijo me, prebogata neracionalna JU, namišljeni socialci, totalna anarhija pri ciganih, migranti ki so prečkali zeleno mejo,
šiptarji ki so dobili svojo državo in zastrupljajo pomalem že celo evropo,
pasje ljubci v oštariji, ki brez, da bi me vprašali ko prisedejo pri sosednji mizi zrejo kosilo iz istega krožnika kot cucek, nutrije,
pavlovnija itd.

in vsi verski blazneži.

Politiki so poglavje zase. Banda brez primere. Moje mnenje je, da smo kot država premali za politiko in potrebujemo tehnično vlado za vsaj dva mandata.

Pa poserjem se na goloba in meseca. Nista moja izbira.
Trenutna izbira na desni pa kaj pametnega iz desnega pola onemogoča že 30 let.

[/QUOTE]

Evo odgovor, da po tvoji pameti ne bom državni parazit. Baksus.