Tudi svastika recimo.Za dom spremni so ustaši samo vzeli. Bil je že pred ustaši. A ostali recimo rdeči simboli te ne motijo?
Tudi svastika recimo.Za dom spremni so ustaši samo vzeli. Bil je že pred ustaši. A ostali recimo rdeči simboli te ne motijo?
Res je, samo ne kot pozdrav na Thompsonovem koncertu.Tudi. Še danes je v Indiji nekaj normalnega
Tvoje ko je treba koristit pravice in naše ko so za plačat davki. Instant domoljubje.Ne znaš brat?.. MOJE SLOVENIJE! Še enkrat preberi.
A ni tako da zgodovino pisejo zmagovalci.Ne vem kaj nekaj Jugoslavijo omenjaš in kakšna jokica? Za dom spremni vemo kdo je uporabljal in to ni nobena ponarodela, ampak je tudi v tvoji ljubi Hrvaški ta pozdrav prepovedan. Tako, da.... Ah brez veze.
Vun bacitelji.Zadnji zmagovalci na hrvaskem so bili...
Čeprav se bere aktualno, sem imel v mislih tiste, ki so v zadnjem desetletju iz države vrgli skoraj pol milijona ljudi...to so zmagovalci, right?Vun bacitelji.
Mah...tist je bil ****** dim!Trobec je tud zadel bistvo?
Tebi res ni jasen način dela mafijeBi pa jaz, če sen tako moteč sosed, dal oglas z 10x ceno vrednosti nepremičnine, in če imajo res tak interes, naj kupijo.
Menda res ne. Mislim si lahko, na srečo pa nimam prakse.Tebi res ni jasen način dela mafije.
Hudo malo je njemu jasnoTebi res ni jasen način dela mafije.
Kdo pa je kaj tebe vprašal?Hudo malo je njemu jasno
Z veseljem prebiram tvoje prispevke.Kdo pa je kaj tebe vprašal?
Potem pa samo beri in se ne spotikaj na moje zapise, ampak bodi hvaležen da ti privarčujem denar za Donat.Z veseljem prebiram tvoje prispevke.
Potem ni potrebe po Donatu
No, mafija ni božiček, tak da sedaj veš.Menda res ne. Mislim si lahko, na srečo pa nimam prakse.![]()
Prej te bodo pripravili da bos prodal za desetino cene in ne za desetkratnik.Dejansko je naslov zlagan. To niti ni tretja plat napada, ampak je zgolj opisano stanje oziroma splošni odnos hotelirja ter lokalnih oblasti do lastnikov sosednjih zemljišč.
Bi pa jaz, če sen tako moteč sosed, dal oglas z 10x ceno vrednosti nepremičnine, in če imajo res tak interes, naj kupijo.