Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.070
4.487
113
Jaz se vsako leto bolj smejem, ko ljudje še vedno "brojijo sitno" na blagajni... HRK ni več... Pa je*o sunac, potegni tisto kartico...
Če delajo vse leto z gotovino, ne bodo zdaj za tvoje veselje naložili denar na račun pa na kartico.
Če bi tako delali drugo leto ne bodo mogli na morje, davki niso zastonj.

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
O bogpomagaj. Celo leto se ukvarjam z budalami, tistih 20 dni dopusta me pa res baš zaboli a je pašteta en al pa dva EURa. Vsaka minuta k jo zabijem v trgovini mi je odveč in zdej da bi se še z blagajničarkami kregu za drobiž mi na kraj pameti ne pade. Moja soproga se je pa tud navadla da ne zija preveč cen v trgovini.
Še enkrat: ne gre za eure, gre za princip. Na ta način jim dajete bianco menico, da povsod nategujejo in bo tudi do tebe prišlo, ko boš prišel v kamp, kjer bo oglaševana cena 50 eur, račun pa 100. Pa je… nemamo vrijemena, da promjenimo cijene, pošto vam ga moramo na suvo uvaliti, a vi bi htjeli još.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Čak mal. Govorimo o razliki par EUR na nakup, ne pa o ceni nočitve x2. Prvo je, vsaj meni, nepomembno na dopustu, drugo pa mal težko spregledaš. Mal razlike, se ti ne zdi?
Ne, saj vem, da si vzgojil tri froce.
Pa sam veš, kako je težko frocu postavit mejo, ko si mu prej pustil malenkosti, ki počasi rastejo. Pač testirajo. In Hrvati niso glupi, ko bodo ostali videli, da gre to lepo čez, bodo posnemali. Se spomniš svinj od Hrvatov, ki so v Covidu folku dobesedno pred vrati odpovedali rezervacije, ker se je zadeva sprostila in so lahko potem dvignili cene? Folku, ki je tvegal z njimi? No, naslednje leto so imeli še bolj polno. Namesto, da bi pocrkali.
Eh, brez veze. Vi jim kar pustite, da vas nategujejo. Ampak vidim, da sem našel tvojo mejo. Par 10 eur. Znaš biti presenečen, kako hitro bo prišlo do nje, če bo šlo tako naprej.
In zate je par eur, ne vidiš pa, da ti cuknejo nekaj 10%. Te dobesedno ogoljufajo.

• Všeč mi je

Piton

Guru
11. apr 2022
1.906
-33
113
Še enkrat: ne gre za eure, gre za princip. Na ta način jim dajete bianco menico, da povsod nategujejo in bo tudi do tebe prišlo, ko boš prišel v kamp, kjer bo oglaševana cena 50 eur, račun pa 100. Pa je… nemamo vrijemena, da promjenimo cijene, pošto vam ga moramo na suvo uvaliti, a vi bi htjeli još.
a se na cestnini tud pizdiš, ker polet ne popravjo cenika? vsaj lan ga niso

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
a se na cestnini tud pizdiš, ker polet ne popravjo cenika? vsaj lan ga niso
Ne, ker me ni tam.
Sicer pa evo, lani par centov, letos par eurov, naslednje leto par 10 eur. Fajn jih vzgajate. No, vsak po netu znate biti glasni, v živo, kjer bi lahko dejansko kaj spremenili, pa navadne pičkice z glavo med nogami in kvazi, brez veze se za to razburjat na dopustu.

• Všeč mi je

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.033
1.833
113
@pićkice & pohorci
1753419278113.png

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.033
1.833
113
Zdaj si samo ti sad cel pogumen, na blagajni smo že povedali, dosegli absolutno nič, scene delat ste pa tud sami posebneži. Komentiram pa to v tej temi, ker po celem svetu, kjer sem že bil, se to dogaja samo na hrvaškem. Bogi ti, ki hodijo samo dol. Obvoz na Pagu? Si že bil dol? Kam? Zadar +2uri. Juhu.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.618
1.988
113
No, marketov je na Pagu vsaj ene 30. In vsak z drugimi cenami. Tako da ce malo pogledas, se da. Mene so do sedaj nafukali samo z mehcalcem, na katerega v Plodine NV (donje) ni bilo oglasevanega 50posto popusta. Ostalo vse stima. Imam poklicno deformacijo sledenja cenam v nulo....

• Všeč mi je
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Zdaj si samo ti sad cel pogumen, na blagajni smo že povedali, dosegli absolutno nič, scene delat ste pa tud sami posebneži.
Zanimivo, da posebneži nekaj dosežejo, ostali pa goltate.
Drugače pa, najmanj kar lahko narediš brez scene je to, da greš za vsak artikel preverit ceno (ali pa jo prej poslikaj in glej, da usteza) in tisti, ki ne ustreza, naj ga stornira z računa in ga pustiš tam. Lepo mirno in glasno govoriš, da te vsi v vrsti slišijo in razumejo. Bodo morda tudi oni to naredili. In če bi vas večina to naredila, bi prodajalki slej ko prej dopizdilo in bi šla s svinčnikom popravit ceno.
Aja, vem. Jajc, ker bi potem moral še v eno trgovino in zgubil še dodatnih 20min dopusta.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.899
10.248
113
Ne, saj vem, da si vzgojil tri froce.
Pa sam veš, kako je težko frocu postavit mejo, ko si mu prej pustil malenkosti, ki počasi rastejo. Pač testirajo. In Hrvati niso glupi, ko bodo ostali videli, da gre to lepo čez, bodo posnemali. Se spomniš svinj od Hrvatov, ki so v Covidu folku dobesedno pred vrati odpovedali rezervacije, ker se je zadeva sprostila in so lahko potem dvignili cene? Folku, ki je tvegal z njimi? No, naslednje leto so imeli še bolj polno. Namesto, da bi pocrkali.
Eh, brez veze. Vi jim kar pustite, da vas nategujejo. Ampak vidim, da sem našel tvojo mejo. Par 10 eur. Znaš biti presenečen, kako hitro bo prišlo do nje, če bo šlo tako naprej.
In zate je par eur, ne vidiš pa, da ti cuknejo nekaj 10%. Te dobesedno ogoljufajo.
Nismo še konc z vzgojo. Ampak če si že našel primerjavo, tud pri vzgoji je treba izbirat bitke, še posebno v višku pubertete. In bitk za drobiž s trgovkami se na dopustu ne grem, ker se mi enostavno ne da, na dopustu delam izključno to kar hočem. Pičkica pač. Dons recimo bo kosilo stalo skor x2, ker se mi zjutraj ni dalo na kolo in v Plodine, sem šel rajši plavat. Bo tuna iz Studenca čist ok. In tistih 10 EUR lohk vedno zaslužim, današnjega jutranjega plavanja pa ne bo več.
Če se pa že gremo covid scene, v Šparu ne vem če sem po covidu zapravil 200 EUR. Pa masikak izdelek, je zamenjal znamko, ker so pretiraval s cenami.

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.070
4.487
113
No, vsak po netu znate biti glasni, v živo, kjer bi lahko dejansko kaj spremenili, pa navadne pičkice z glavo med nogami in kvazi, brez veze se za to razburjat na dopustu.
Bo pa v Sloveniji vpil "alo, blagajna, odprite še eno blagajno, eni čakamo, alo bo kdo delu tuki"
Ampak to samo zato, ker ne bodo na dopustu.

• Všeč mi je
Reactions: sad

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Nismo še konc z vzgojo. Ampak če si že našel primerjavo, tud pri vzgoji je treba izbirat bitke, še posebno v višku pubertete. In bitk za drobiž s trgovkami se na dopustu ne grem, ker se mi enostavno ne da, na dopustu felam izključno to kar hočem. Dons recimo bo kosilo stalo skor x2, ker se mi zjutraj ni dalo na kolo in v Plodine, sem šel rajši plavat. Bo tuna iz Studenca čist ok. In tistih 10 EUR lohk vedno zaslužim, današnjega jutranjega plavanja pa ne bo več.
Če se pa že gremo covid scene, v Šparu ne vem če sem po covidu zapravil 200 EUR. Pa masikak izdelek, je zamenjal znamko, ker so pretiraval s cenami.
Javi naslednje leto, ko bo par 10 eur razlike. Sva ugotovila zgoraj, da je to očitno tvoja točka ;).

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.899
10.248
113
Javi naslednje leto, ko bo par 10 eur razlike. Sva ugotovila zgoraj, da je to očitno tvoja točka ;).
To si ugotovil ti. Jest sem odgovarjal na 50 EUR/dan razlike. Če se to zgodi, ma moj apartma volan, južno od tukaj, čeprav sem že kar južno je pa še kar nekaj Jadrana. Podobno pač artikla s katerim so te za 30 centov našponal naslednjič ne daš v košarico in se ne rabiš kregat.