Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

mistique

Guru
16. jun 2009
14.882
2.585
113
Emona / Carnium
Kaj je narobe napisano, da se slovenci izseljujejo, priseljuje pa gamad iz juga? Še vedno se izseli več slovencev, kot se jih priseli nazaj. Še vedno več gamadi ostane v Sloveniji kot jo nadaljuje pot proti severu. Tako da levaki ne pametujte tukaj.
Zgrešil si to s priseljevanjem Slovencev v Slovenijo...to se dogaja samo študentom na izmenjavi.

Pozabil si tudi na vse ta južne, ki so se ob upokojitvi vrnili "od koder so prišli".

Desno pravilo te je*e.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.945
7.102
113
Zgrešil si to s priseljevanjem Slovencev v Slovenijo...to se dogaja samo študentom na izmenjavi.

Pozabil si tudi na vse ta južne, ki so se ob upokojitvi vrnili "od koder so prišli".

Desno pravilo te je*e.
To je še najslabše, da se ob upokojitvi vrnejo v svojo državo. Penzijo bo prejemal še vedno našo, porabil pa jo v Bosni. Ajme lewaki....

tomi

Guru
1. sep 2007
19.088
10.185
113
MB
To da se slovenci izseljujemo je vsaj zaenkrat v nekih normalnih številkah.

Kar pa se gamadi tiče. Ni vse gamad kar pride iz juga. Je pa je ogromno ja. Na izbiro pa imamo naslednje:

Dvignemo rodnost iz sedanje mizerije na 2.1 in postanemo skoraj da dovolj številčni da ne rabimo priseljevanja. Samo otrok več nočemo imeti.

Uvozimo ljudi iz juga ki nam flikajo luknje ki jih mi sami ne moremo zapolnit.

Kaj bomo izbrali? Brez uvoza lahko postanemo druga hrvaška, bih, srbija, romunija, litva.....države ki izumirajo.

Mi smo v poziciji da lahko sploh izbiramo. Vse zgoraj naštete države te možnosti sploh nimajo.

Aja pa ne mislit da je uvoz pogruntavščina ptičje kuge. Že janez pred njim je začel z masovnim uvozom.

Vidim pa, da si zelo jezen človek. Vedno je kriva država in vsi drugi, ne? Jaz svoje otroke učim, da tako razmišljajo samo luzerji. Sami smo si odgovorni za svojo srečo oz nesrečo

no, če so to predvsem tisti ki več vplačajo v proračun kot prejmejo, pol to ni normalno.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.945
7.102
113
Eni smo zabetonirani tam dol. Saj spremeniti ne moreš nič, vsi smo se s tem že davno sprijaznili, ampak pizdimo pa po forumih lahko. Mrbit pa se s časom le kaj izboljša. Ampak balkan raaaaaabi svoj čas...

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in BuDi

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.893
10.239
113
Veš kolk je takih ki jim je dovolj na morju da zabetonirajo. S paleto piva.

Sicer ne obstaja taka stvar kot bi nekje zabetoniran, ljudje še z ženami niso zabetonirani pa bodo s parcelami v balkanski vukojebini.
Vsak naj, sploh na dopustu, počne tisto kar mu najbolj paše. Daco pač svoje rad posplošuje na druge, pa ga mal prcam. Men recimo apartma z bazenom na Pagu na kraj mozga ne svane, on uživa. Prav je za oba.
Poslušam pa te gluposti tud tukaj kjer trenutno sem (Korčula). Kok je kruh drag v lokalnem Studencu pa kok včeraj ni blo štroma, pa kok ata z ribami ful naklada namest da bi prodajal hitro in seveda cenej kot v Plodinah.
Noben Slovenc pa ne vid, da oča pri krepkih 70tih vstane sred noči, da nabavi robo, glih prav da jih ne bo poslušal zakva pa dons ni orad, kozic, hobotnice, you name it, in da ga žena ne bo zadavla ko bo mogla spet zmrznit 20 kil rib ki mu bodo ostale in pripelje ribe direkt v kamp. Sej ne da pol to v skrinji celo zimo v brodetu natepavata, ker penzija je zlo švoh tukaj. Mene ne zanima po kok ma ribe na kilo, jest ga spoštujem, da to sploh dela in se ubada s to klientelo slovensko in je vedno nasmejan in za štose.