Malo se motiš pri nekaterih stvareh.
Uvoz južnjakov ni ravno zaradi natalitete, ampak zaradi najbolj ugodnih pogojev za vstop v EU. Siciala nenormalno visoka, stanovanja takorekoč že zahtevajo, gradili oziroma plačevali jih bomo vsi. Davki se zato višajo, življenje se draži, varnost drastično pada. Kdo je to kriv????? Jasno da država. Oziroma celo tako jim to paše, da si na tak način gradijo stalno volilno bazo. Kam to pelje, si dovolj brihten da boš pogruntal.
Praviš, da so za vse drugi krivi? A jaz sem kriv za to?? Imam dva otroka, vem da sicer za 0,1 premalo. Sem zagovornik običajne družine, in ne maram reproduktivno mrtve veje geyev, lezbik in vseh izmišljenih novodobnih spolov. Sem ponosen Slovenec, nacionalist po krvi ter imam prirojeno mržnjo do komunistov.
V svojem življenju lahko rečem da sem dosegel veliko. Sedaj ko je sin zdravstveno stabilen sem več kot zadovljen s svojim življenjem. Če me vprašaš, bi tak lifestile lahko živel še 300 let.
Imam pa včasih predolg jezik in napišem kar mislim. Mislim pa to čemur sem načelen. Če ti to jemlješ drugače, je to tvoje subjektivno mnenje.