Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.219
2.466
113
Pomurje
Zvonko Bušić... že takrat je imel težnje po osamosvojitvi Hrvaške od Yugoslavije. Đonija pa to zelo boli.

In drugače Đoni, kaj smo prebrali, kar bi sicer zamudili pri zgodovini OŠ? Mnenje ene aktivistke, novinarke, pripadnice srbske manjšine. Kaj od nje bi pričakovali, ha? Ajme Đoni....

Poglej priponko 100044
mi smo prebrali mnogo, ti si prebral nič. Kot rečeno prešprical OŠ in posledice imaš zdaj.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.854
2.559
113
Emona / Carnium
zadnjic ujel na x, imena novinarjev po svetu ki so poročali o koncertu v najrazličnejših medijih, vse srbi ... kako čudno naključje. :)
Kdo pa naj bi pisal? Štajerski tomi slav? :valjamse:
Zagotovo ni naključje, da si povedal več, kot lahko razumeš.

Opozorilo: Avtor in urednik spodnjega zapisa sta lahko oba Srba, ker med Srbi so tudi judje, romi, muslimani, katoliki :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.877
7.043
113
mi smo prebrali mnogo laži, ti si prebral nič. Kot rečeno prešprical OŠ in posledice imaš zdaj.
Moje znanje o ustaših in četnikih je kakšno je, sploh nima veze o tem kar si ti lepil. To pa ne sprmeni dejstva da nam ti hočeš vsiliti mnenje ene srbske aktivitke, ki blebeta o Thompsonu. Koliko je to merodajno, lahko oceni vsak otrok iz OŠ Zgornja Kungota.

• Haha
Reactions: jest5 in jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.877
7.043
113
  • Haha
Reactions: jest5

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.219
2.466
113
Pomurje
Moje znanje o ustaših in četnikih je kakšno je, sploh nima veze o tem kar si ti lepil. To pa ne sprmeni dejstva da nam ti hočeš vsiliti mnenje ene srbske aktivitke, ki blebeta o Thompsonu. Koliko je to merodajno, lahko oceni vsak otrok iz OŠ Zgornja Kungota.
ti enostavno nimaš podstrešja porihtanega kar se tiče zgodovine pred med in po II vojni.

• Haha
Reactions: MrDaco

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.161
6.128
113
Iz članka

Na Hrvaškem so leta 2023 znatno zaostrili kazni za kršenje javnega reda in miru, kamor spadajo tudi dejanja spodbujanja in širjenja sovraštva. Dotlej je najvišja denarna kazen za prekrške, storjene z izpostavljanjem določenih simbolov, ki izražajo, ali spodbujajo sovraštvo, ali z vzklikanjem ali petjem ustaškega ali nacističnega pozdrava, znašala 150 evrov. Po novem zakonu, ki je v veljavi sedaj, pa znaša od 700 do 4.000 evrov.

Thomsonov koncert je bil potem dejansko zbor skavtov ?