Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.081
422
83
Čisto prav. Samo še to se mi manjka na morju, Slo muzika. Že zadnjič sem se v Pagu čudil, da ni kdo fuknil v vodo dveh fantičkov (cca 9 in 5) ki sta cel večer posiljevala folk na glavni promenadi (most) s slovensko harmoniko. Kaj tako motečega pa še ne!
Saj ti ni treba na prireditev če ne maraš, tako kot ne hrvatom.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.376
4.796
113
Ježek je treba izseliti iz Slovenije.
Ne moreš proti slovenski glasbi govorit, za to je zagrožem izgon iz Slovenije.

jello

Guru
22. sep 2008
10.657
4.098
113
Čisto prav. Samo še to se mi manjka na morju, Slo muzika. Že zadnjič sem se v Pagu čudil, da ni kdo fuknil v vodo dveh fantičkov (cca 9 in 5) ki sta cel večer posiljevala folk na glavni promenadi (most) s slovensko harmoniko. Kaj tako motečega pa še ne!

O ti smola. Da se ti naserje harmonika točno pred edino kafano na celem otoku, ki še ima prosto mizo za enega. Za popizdit.

V straško imaš 6x na teden večerni program v nemščini. Ful bolš. In vsa mularija ploska, to pomeni da nima s čim harnonike držat. Še ful bolš.

• Haha
Reactions: Hanzi in sad

sad

Guru
24. avg 2007
22.029
10.738
113
Slovenska noč na Krku odslej z manj slovenske glasbe, ker je nekatere domačine motila.

Čudovito.
Pa ti razumeš kaj pomeni uradno prijavljen in v sodelovanju z občino izveden dogodek SLOVENSKA noč? In potem to primerjaš z nekom, ki nekje nekaj igra na črno.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.161
7.604
113
Pa dobr, to, da dva mulcka igrata harmoniko, pa ti primerjas z delom na crno.

Jezek, ne bodi tok siten, no... dva mulcka sta igrala, pa kaj. To spodbudis, ce ti je kul, ignoriras, ce ti ni. Vsekakor se pa ne pustis kaj dosti motit...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.151
6.125
113
A niso na Krku samo Slovenci?
iz članka:
Domačinom pa je bojda šlo zelo v nos, da se na njihovem ozemlju igra slovenska glasba: "Domačinom ni bilo po godu, da se na njihovem ozemlju igra slovenska glasba. Žal je nestrpnosti še vedno veliko – predvsem med starejšimi generacijami, tistimi nad 50 let."

Omenja celo, da se je na eni od Slovenskih noči v preteklosti zgodil incident, povezan z nacionalnimi simboli: "Ko smo na dogodku zaigrali 'Slovenija, odkod lepote tvoje' in so nekateri obiskovalci ob tem dvignili slovenske zastave, so se varnostniki začeli do njih vesti zelo nesramno."

Hrovati:
Posesiven, vasezagledan narod z obremenjujočo sovrašno preteklostjo . Nič jim ni svetega in ne spoštujejo ničesar, kar ni v njihovem nacionalnem interesu.

Naj Slo radijske postaje nehajo vrteti Hr glasbo.

sad

Guru
24. avg 2007
22.029
10.738
113
Pa dobr, to, da dva mulcka igrata harmoniko, pa ti primerjas z delom na crno.

Jezek, ne bodi tok siten, no... dva mulcka sta igrala, pa kaj. To spodbudis, ce ti je kul, ignoriras, ce ti ni. Vsekakor se pa ne pustis kaj dosti motit...
Vedno se najdejo ljudje, ki jih nekaj moti. Recimo tole je brutalno, na plaži in potem tile igrajo. Za znoret, človek še po telefonu ne more več mirno tapkat. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: p4pe

jezek

Guru
24. jul 2008
4.554
1.971
113
Evo, ravno iz mesta. Danes k sreči ni bilo nadležnih Janezekov s harmonikami. Zato pa lep program akustike in petja v onem atriju pri glavnem trgu in nato bend v Salinas baru, ki tolče Grašota, Đibonija, Rozgo....top! Pa še smešne cene. Edino babe gostje so bile vse v nekih dopičnjakih in veselo poplesavale po kafani in pomolu.....čeprav je bilo 90posto geštelov takih, da NISO za dopičnjak. Ampak ajde, naj jim bo, naj uživajo. Jaz sem pa itak že rahlo prestar za gledat/ocenjevat te kategorije....

dax

Guru
22. maj 2012
1.113
2.343
113
Slovenska noč na Krku odslej z manj slovenske glasbe, ker je nekatere domačine motila.

Hrčki se znajo postavit zase in za svoje, mi pač ne. Trubači paradirajo po Lj, pa ljudem tudi ne paše. Res pa je, da smo v Lj zdaj že v manjšini.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.718
1.005
113
Evo, ravno iz mesta. Danes k sreči ni bilo nadležnih Janezekov s harmonikami. Zato pa lep program akustike in petja v onem atriju pri glavnem trgu in nato bend v Salinas baru, ki tolče Grašota, Đibonija, Rozgo....top! Pa še smešne cene. Edino babe gostje so bile vse v nekih dopičnjakih in veselo poplesavale po kafani in pomolu.....čeprav je bilo 90posto geštelov takih, da NISO za dopičnjak. Ampak ajde, naj jim bo, naj uživajo. Jaz sem pa itak že rahlo prestar za gledat/ocenjevat te kategorije....
Ha, če bi bil prestar se ne bi vračal iz mesta ob 2. uri ponoči. Starčki spijo takrat kot dojenčki, prvi se pa počasi že prebujajo. ;)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.920
8.432
113
iz članka:
Domačinom pa je bojda šlo zelo v nos, da se na njihovem ozemlju igra slovenska glasba: "Domačinom ni bilo po godu, da se na njihovem ozemlju igra slovenska glasba. Žal je nestrpnosti še vedno veliko – predvsem med starejšimi generacijami, tistimi nad 50 let."

Omenja celo, da se je na eni od Slovenskih noči v preteklosti zgodil incident, povezan z nacionalnimi simboli: "Ko smo na dogodku zaigrali 'Slovenija, odkod lepote tvoje' in so nekateri obiskovalci ob tem dvignili slovenske zastave, so se varnostniki začeli do njih vesti zelo nesramno."

Hrovati:

Naj Slo radijske postaje nehajo vrteti Hr glasbo.
Razlozi mi zakaj bi bilo potrebno sredi tuje suverene drzave dvigat slovenske zastave? Razumem da si na tekmi in navijas za reprezentanco. Ne pa na nekem koncertu.

Gres na hrvasko na morje in je nujno treba se ti ti ti moja rozica zapet? Ko pa v LJ prides pa hitro na aktuala ker so tok klape zapasale. Dej ne ga srat.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.299
7.686
113
pri taščici
Za nov let pa na Danielo v Ljubljano.
Da o jugo pesmih na gasilskih veselicah ne pisem.
Skratka, svojega ne spoštujemo in bomo senkali, tuje pa mastno placujemo.
Sicer se zadnja leta cudim ko nase skupine nastopajo po hrvaski (obali) tako da se dogaja nekaj čudnega.nejoc so samo hrvatje pri nas nastopal, zdaj so ocitno tudi nasi dobil "dovoljenje" za nastopat pri njih.