Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

netko

Guru
25. jul 2007
7.395
2.802
113
Me zanima kako bo letos? Kje je tisti prag do kje se še lahko striže ovce? ACI marine so dvignile cene privezov za cca 90%. Mojim znancem pavšal v kempu iz lanskih 6k na 7600. Meni za 100% dvignili privez, ozirom dvignili manj, a ukinili ugodnosti, pa me stane 100% več. Dve leti nazaj so tako ali tako dvignili davke na kuče za odmor iz 2 eur na m2 na do 8 eur na m2. Lani smo še plačali 5 eur na m2, letos še čakam. Pa ne me prosim napast, da jamram. Pač debatiram. Še vedno lahko vse prodam in jim sredinca pokažem...
Gradbinec v naši bližini je začel projekt z vrstnimi hišami. Mislim da 8 komadov. In jamra da ni zanimanja, da se bo ustavil pri štirih, ostale štiri nebo niti nadaljeval, doker prve polovice projekta ne proda.
Jaz imam od junija do septembra kaksen dan vmes frej ostalo bookirano ze januarja

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.049
10.606
113
Prosim da prenehata ker bo v bodoce nemogoce na forumu zagovarjati mantro o naddelovnih desnih forumasih ki stalno garajo medtem pa se leva svojat sonci in kolesari.

Dopust je 5 dni nato pa morajo delovne rocice ustvarjati dodano vrednost

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.602
6.831
113
Očitno ni pametno hoditi k njim z napisi, ki vznemirjajo javni red in mir. Srb je dobil kazen 2000 evrov in prepoved vstopa za dve leti.

Kaj je imel na majici ?
In če bi imel tatoo ?

Reka

Po Hrvaški logiki 'vznemirjanja javnega reda in miru' lahko v Slo vsakega voznika s hr tablicami s šahovnico iz NDH časov obtožimo jrm.
In Srbi lahko naredijo enako.

Zanimiv fakt, 3 Rajh se je končal 8 maja, ko je feldmaršal Wilhelm Keitel podpisal brezpogojno kapitulacijo, ampak NDH hrčki ustaši so se borili do 25 maja

Ki je zadnja bitka ww2 v Evropi.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.514
4.761
113
Kaj je imel na majici ?
In če bi imel tatoo ?

Reka

Po Hrvaški logiki 'vznemirjanja javnega reda in miru' lahko v Slo vsakega voznika s hr tablicami s šahovnico iz NDH časov obtožimo jrm.
In Srbi lahko naredijo enako.

Zanimiv fakt, 3 Rajh se je končal 8 maja, ko je feldmaršal Wilhelm Keitel podpisal brezpogojno kapitulacijo, ampak NDH hrčki ustaši so se borili do 25 maja

Ki je zadnja bitka ww2 v Evropi.
Edino Carska Japonska je vztrajala dlje.

netko

Guru
25. jul 2007
7.395
2.802
113
Prosim da prenehata ker bo v bodoce nemogoce na forumu zagovarjati mantro o naddelovnih desnih forumasih ki stalno garajo medtem pa se leva svojat sonci in kolesari.

Dopust je 5 dni nato pa morajo delovne rocice ustvarjati dodano vrednost
A smo se mogoce narobe razumeli... nisem rekel, da imam dopust celo poletje, mislil sem rect, da bo sezona dobra vsaj pri meni, ker je apartma zaseden prakticno 4 mesece... medtem pa kot pravi naddesnicar seveda delam

mistique

Guru
16. jun 2009
16.620
3.669
113
1779040037051.png