Aj si loj.... ni Pag merilo, o čemu pišem.... Ma saj sem že povedal, ravno na Pagu so neandertalci da jih težko najdeš večje. Vidi se, da so se geni mešali med samo 10 priimki. Seveda so hrvati tudi kak naj rečem ... miselno zavrti.. ali bolje rečeno, balkanci pač (enako kot si Avstrijci mislijo o nas). Ampak še vedno pravim, da nas prehitevajo po levi, pa če si to priznate ali ne.Samo piči ti na Pag in uživaj z Laškim pivom in Poli salamo.
Eni bi celo radi prehitevali po desni, sem ravno včeraj videl en kombi s tem napisom in SDS logoti..Aj si loj.... ni Pag merilo, o čemu pišem.... Ma saj sem že povedal, ravno na Pagu so neandertalci da jih težko najdeš večje. Vidi se, da so se geni mešali med samo 10 priimki. Seveda so hrvati tudi kak naj rečem ... miselno zavrti.. ali bolje rečeno, balkanci pač (enako kot si Avstrijci mislijo o nas). Ampak še vedno pravim, da nas prehitevajo po levi, pa če si to priznate ali ne.
P.S. Pa namesto Polike mi vsaj privošči kak stejk ali boto izpod peke![]()
Stejk iz Eurospina od Fingušta in ho(boto)nica iz atlantskih lovišč.P.S. Pa namesto Polike mi vsaj privošči kak stejk ali boto izpod peke![]()

Če se želijo politiki slikati z rokometaši na sprejemu, potem naj bo sprejem po njihovih željah. Konec koncev imajo od sprejemov več politiki in sponzorji kot športniki. Športniki imajo par ur pozornosti, ko bi mogoče raje že doma spali ...
Tudi pri nas se politiki radi postavijo v vrsto s športniki.
Vzporedni svet. Nagrade za mir, oskarji, častni sprejemi na zahtevo.
Si predstavljate rogliča ali pogačarja (ali kateregakoli športnika) da zahteva sprejem in kakšen naj ta bo.
Mogoče si tole spregledal.Verjetno si slabo obveščen. Ampak denimo Peter Prevc je imel neke besede pri tem, kdo mu je pel v Planici. Ker je ata od pevca znan obraz radia Ognjišče, tudi komu ni bilo prav.
Vse vmes je sprejemljivo za veliko večino. Jaz recimo ne prenašam "goveje" muzike - razen recimo na smučišču, ali pa Olivera razen v Dalmaciji, pa me oboje sploh ne bi motilo na kakem športnem sprejemu.Ampak naši športniki ne želijo s "Heill" ali pa "Svoboda narodu" pozdravit navijače.
Demokracija košta. Nicht vergessen!
WTF?Demokracija košta. Nicht vergessen!
Ne odgovarjam ravno na vsako bedarijo, ki jo nekdo iz petnih žil potegne. S "heil" se zaradi mene Nemci lahko tudi danes pozdravljajo (in mislim, da tudi se), saj manjka pomembnejši del. "Svoboda narodu" se v Sloveniji še uporablja na proslavah, ki jih plača državni proračun. Tako da ne vem, kaj točno si sploh hotel naklamfati.Mogoče si tole spregledal.
V isti sapi ko drugim očitaš vlečenje iz petnih žil si točno od tam potegnil prevčevega poslovilca v planici. Samo ti veš zakaj. Ja na prevčevo željo je bila harmonika, ne zato ker je harmonika v planici odkar so jo izumili. Harmoniko, ne planico.Verjetno si slabo obveščen. Ampak denimo Peter Prevc je imel neke besede pri tem, kdo mu je pel v Planici. Ker je ata od pevca znan obraz radia Ognjišče, tudi komu ni bilo prav.
Ne odgovarjam ravno na vsako bedarijo, ki jo nekdo iz petnih žil potegne. S "heil" se zaradi mene Nemci lahko tudi danes pozdravljajo (in mislim, da tudi se), saj manjka pomembnejši del. "Svoboda narodu" se v Sloveniji še uporablja na proslavah, ki jih plača državni proračun. Tako da ne vem, kaj točno si sploh hotel naklamfati.
Vidim, da ne veš in ne gre za harmoniko.V isti sapi ko drugim očitaš vlečenje iz petnih žil si točno od tam potegnil prevčevega poslovilca v planici. Samo ti veš zakaj. Ja na prevčevo željo je bila harmonika, ne zato ker je harmonika v planici odkar so jo izumili. Harmoniko, ne planico.
Dobro, da drugič napišeš besedo narobe, je pač problem, da nimaš pojma.Dobro veš kaj sem hotel povedat - ne delaj se bolj neumnega kot si.
In ne, normalni nemci se ne pozdravljajo s Heill Pepe/Jozef/....