Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

mistique

Guru
16. jun 2009
15.011
2.633
113
Emona / Carnium
1756386293110.png

mistique

Guru
16. jun 2009
15.011
2.633
113
Emona / Carnium
Srbuhi pa Ljubljano in še kaj zraven
Ampak je res štala v določenih delih Ljubljane...folk očitno zelo poceni oddaja stanovanja al kaj vem. Čefurijada nevzgojena, dilerčki se fijakajo gor in dol s športnimi skuterji, dilanje, furanje po zadnjih kolesih on and on...ne vem, nisem ravno star, še manj betežen, ampak težim tej golazni, enkrat me bo en na gobec...kleni Slovenci zaroletani špegajo ven in si kupujejo čepke :valjamse:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.548
9.531
113
Srbi na TikToku na polno delajo reklamo za delo v SLO. Vabijo svoje zemljake, saj kao primanjkuje delovne sile.

• Všeč mi je
Reactions: BLABLABLA

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.548
9.531
113
Mb jih je tudi pun, Tezno je ko da si v Tuzli postalo v 10 letih. Ampak logično, gredo iz slabšega na boljše. Drek je ko/če prinesejo s sabo tudi slabe navade
Doma so volili idiote ala Vučić, sedaj bodo pa tukaj Arsenoviće in Jankoviće. Prišli so iz slabšega na boljše in čez nekaj let razlike ne bo...

mistique

Guru
16. jun 2009
15.011
2.633
113
Emona / Carnium
Ženska je kriminalec, seveda pa so jo zmogli pregnati šele na podlagi zaušnice vozniku tramvaja...banana je banana tudi ko je olupljena.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.951
1.415
113
Titograd
Arsenović in Janković sta imela predvsem zadostno podporo slovencev, zato tudi sta kjer sta. Jugosi pa so itak potegnili z njima. Konkretno, v Mb je bil prej župan avtohtoni domačin, je bil še večji cigan kot tale zdaj. Primeren itak ni nobeden, če mene vprašaš.

Mene tujci ne motijo, dokler ne delajo zgage. Živim blizu Mb, majhna vas, jih je zadnja leta tudi tu nekaj, ampak ni nobeden moteč. Delajo, plačujejo davke, vrtce, babe se jim ne zamotavajo kot ninđe ter tudi one hodijo v službe. Pa 3 napol propadle hiše so kupili, obnovili, uredili okolico, tako da so še ta problem spotoma rešili. Skratka, prispevajo koristno v skupno blaginjo. Če vmes obrnejo na roštilju kakega odojka ali ovco pa spustijo kak svoj ritem, pa naj, saj tudi jaz spustim kaj svojega in smo vsi zadovoljni. Take ki so tu samo na sociali, se šlepajo v neprofitnih flatih, kjer potem iz enega bloka ustvarijo Tuzlo, Tirano, Kragujevac itd. ker se ne znajo/nočejo prilagoditi tukajšnjemu načinu življenja pa res ne rabimo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.548
9.531
113
Arsenović in Janković sta imela predvsem zadostno podporo slovencev, zato tudi sta kjer sta. Jugosi pa so itak potegnili z njima. Konkretno, v Mb je bil prej župan avtohtoni domačin, je bil še večji cigan kot tale zdaj. Primeren itak ni nobeden, če mene vprašaš.

Mene tujci ne motijo, dokler ne delajo zgage. Živim blizu Mb, majhna vas, jih je zadnja leta tudi tu nekaj, ampak ni nobeden moteč. Delajo, plačujejo davke, vrtce, babe se jim ne zamotavajo kot ninđe ter tudi one hodijo v službe. Pa 3 napol propadle hiše so kupili, obnovili, uredili okolico, tako da so še ta problem spotoma rešili. Skratka, prispevajo koristno v skupno blaginjo. Če vmes obrnejo na roštilju kakega odojka ali ovco pa spustijo kak svoj ritem, pa naj, saj tudi jaz spustim kaj svojega in smo vsi zadovoljni. Take ki so tu samo na sociali, se šlepajo v neprofitnih flatih, kjer potem iz enega bloka ustvarijo Tuzlo, Tirano, Kragujevac itd. ker se ne znajo/nočejo prilagoditi tukajšnjemu načinu življenja pa res ne rabimo.
Točno tako. Jamo nam kopljejo Slovenci, ki volijo ta ološ. Razumem tistih nekaj, ki imajo neposredno korist od levih vlad. Ne razumem pa slovenskih idiotov, ki delajo za minimalca, piizdijo čez vse, vedno pa volijo nove obraze. Že, če se samo sprehodim po proizvodnji, v podjetju kjer delam, je polno takih, ki pravijo vsi so isti, ali pa, da je Janković do sedaj največ naredil za LJ in zato ga volijo. Ostali so pa itak vsi isti. :D Potem naj gre pa vsev 3PM in to čim prej.