HP Touch Pad - bo treba danes nastavit budilko?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ma js sm včeri 3× že v paypalu potrjeval plačilo pa vedno sm dubu error vn tko da sm pol vse skup pustu
smile-1.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Pomoje bi slo vceraj skoz, ce bi dal pred sesto v kosarico tistega za 499$, ob sestih pa samo potrdil placilo... Ampak zal, to je bla zadnja sansa
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Mah, al pa če bi takoj šel kupit 32GB verzijo, ker se dokler so bili na voljo 16GB skoraj niso prodajale in ni bilo navala
smile-1.gif

Sej bojo še akcije pa bomo kej nabavl, bomo za drugič bolj vedl
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Pred kratkim sem nekje prebral, da naj bi imel HP še cca 300.000 teh tablic v skladiščih.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Me pa malo čudi da ste komaj sedaj vidli te akcije. To je že 3. ali 4. firesale čeprav ta je rerefurbished. Konec juluja je bil prvi tudi 99$ 16 amapk novi ne refurbished (kar mene osebno tudi ne bi motilo). Je pa bil takrat nakup direkt iz hp- spletne strani. No taktrat sem si nabavil enega. Imel sem srečo, da imam veze iz USA tako, da ga je kolega kar tam naročil in mi ga on osebno poslal na dom. Vem da še je bil potem septembra in oktobra firesale. Lahko, da še bo kaj. Čeprav dvomim glede na to, da so sedaj že akcije za refurbished.
In ja za vse skeptike. CM 7 (android alpha3) dela brez enega samega problema in ni alpha 3 ni nobena zajebancija kot je nekdo omenil. In napovedana je tudi verzija ICS. Dela, pa res lepo hitro in brez zapletov. Je pa pač res, da mogoče kak software ni v celoti podprt, ker pač android ni uraden OS za tak touchpad, čeprav v alpha3 je že v marketi uradno prepoznan. Navil sem si procesor in zadevca res dela lepo. Preverjeno na 3 touchpadih, ki smo jih takrat nabavili.
lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.829
113
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Me pa malo čudi da ste komaj sedaj vidli te akcije. To je že 3. ali 4. firesale čeprav ta je rerefurbished. Konec juluja je bil prvi tudi 99$ 16 amapk novi ne refurbished (kar mene osebno tudi ne bi motilo). J
Itak smo šele sedaj videli, če vsi, kateri ste vedeli niste črnili niti malo, da ste lahko pobrali zase
evil.gif
.

Joke.press