Me pa malo čudi da ste komaj sedaj vidli te akcije. To je že 3. ali 4. firesale čeprav ta je rerefurbished. Konec juluja je bil prvi tudi 99$ 16 amapk novi ne refurbished (kar mene osebno tudi ne bi motilo). Je pa bil takrat nakup direkt iz hp- spletne strani. No taktrat sem si nabavil enega. Imel sem srečo, da imam veze iz USA tako, da ga je kolega kar tam naročil in mi ga on osebno poslal na dom. Vem da še je bil potem septembra in oktobra firesale. Lahko, da še bo kaj. Čeprav dvomim glede na to, da so sedaj že akcije za refurbished.
In ja za vse skeptike. CM 7 (android alpha3) dela brez enega samega problema in ni alpha 3 ni nobena zajebancija kot je nekdo omenil. In napovedana je tudi verzija ICS. Dela, pa res lepo hitro in brez zapletov. Je pa pač res, da mogoče kak software ni v celoti podprt, ker pač android ni uraden OS za tak touchpad, čeprav v alpha3 je že v marketi uradno prepoznan. Navil sem si procesor in zadevca res dela lepo. Preverjeno na 3 touchpadih, ki smo jih takrat nabavili.
lp