House 2010

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Tisti, ki bolj spremljate sceno - kaj bo vroče letošnje poletje?
smile-1.gif

Zanima me "papaya glasba", torej "dance-house" pjevalice... hiti kot so bili lani Geo Da Silva (I'll do yo like a truck), Pitbull (I know you want me), Guru Josh Project (Infinity 2008)...

Vnaprej hvala.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prehitro je še za njih. Poleg tega pa niti trenutnih hitov ni - vsaj ne tak velikih kot si jih naštel.

Hit je recimo še vedno Riverside (nova vokalna verzija), Leave the World Behind, Memories, od novejših Back & Forth - Fedde Le Grand, Scotty - Let The Beat Hit 'Em, potem je pa že skoraj konec.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Guetta momci Guetta
grims-1.gif

Stereo love zna bit potegnjen tja do spetembra kokr ga lajnajo skoz...
Gramophonedzie ma potencial pa kkšn Borino Oro

Mislm da ni prezgodej za govort...zdele se bo pokazal v par tednih kaj bo poleti
grin1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
S poimenovnjem teme si oskrunil pravi house
smile-1.gif
, glede na to, da v temi sprašuješ za čisto dance komercialo.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ne vidm kje bi jest kej spraševal???
confused-1.gif

Stereo love že gre pod dance ja ostalo pa tud podrazno ne!!
komercialno že mogoče samo je še vedno house!!
rolleyes-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Gramophonedzie ma potencial

Zanimivo, kako počasi je ta zadeva (track Why Don't You) prišla do slovenskih klubov in radiev. Komad je pri nas popularen postal šele zdaj, jaz sem se ga pa naveličal že lani maja
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
S poimenovnjem teme si oskrunil pravi house
smile-1.gif
, glede na to, da v temi sprašuješ za čisto dance komercialo.

Heh.

Kaj pa je potem "pravi" house? Pa brez tech/deep/tribal/itn. podzvrsti...
smile-1.gif

Tole kar lepo spada pod house, ampak je pač "komerciala", kar sem tudi omenil takoj na začetku. Pa hvala za vse odgovore, izgleda kar obetavno.
smile-1.gif

lp

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Pravi house je nekaj kar že nekaj cajta ni več tako zanimivo množicam kakor je zdaj komercialni pop/dance house.

Drugače pa @ Maurisiuss al kaj že: A bolj starih zlajnanih komadov nisi najdu?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik ErrikDJ pravi:
Pravi house je nekaj kar že nekaj cajta ni več tako zanimivo množicam kakor je zdaj komercialni pop/dance house.

Glej (leti predvsem na Notranjca), sej mam jest tud na disku v 10 giga folderju "house" Deep Dish, pa Fontaina, Celedo, Silicone Soul, Frankya Knucklesa itn. House je pač neverjetno razširjena zvrst, zato v njem nastopa veliko podzvrsti, ki so lahko bolj ali manj dovršene.

Glede na naravo vse glasbe se mi zdi oznaka "pravi" pragmatično gledano zgrešena, ker ni in ne bo 100% preverljivih in domenjenih atributov razvrstitve. Ker mejo lahko potegnemo potem kar v Detroitu in vržemo v koš vse ostale didžeje in producente, ki ne izvirajo iz "true" okolja Chicaga ali Detroita.
smile-1.gif

Ok, dovolj nakladanja... čudi me, da ni nihče tegale omenil: https://www.youtube.com/watch?v=AJJpDQfnx-Q&playnext_from=TL&videos=B2PqgDKtRLI

Definitivno eden izmed glavnih hitov poletja...
smile-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Čist pravilno si tole povedu...res je da ima house že več podzvrsti kokr ma drevje listja na seb!
Neumno mi je samo to da eni takozvani glasbeni znalci pametujejo kaj je house in kaj ni...ko je pa skoraj vse house samo različen..
rolleyes-1.gif

eh pustmo to
smirk-1.gif

glede ferrerya pa tko : bi bil hit če nebi bil tok deep...men osebno ni všeč,in ga tud vrtim samo toliko kolikor je potrebno...
grin1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ane!!
zmaga.gif

Sej maš prov...narodnjaki so svetlobna leta pred Housom ane sploh videospoti pa besedila...kafanoooo kafaaanoooo,kuuučaaa poooosoooooo
uf-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Tak si kot folk, ki plača 1 EUR za sms anketo, da ga ne zanima svetovno prvenstvo v nogometu. Ne zanima jih, ampak so pripravljeni sodelovati v stvari, ki jih ne zanima in za to celo plačati.
crazy1.gif

Zakaj sploh odpiraš temo, katere naslov je nekaj, kar je tebi skrajno brezveze?
confused-1.gif