hotelski spominki

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ja, res smo pravi balkanci. Po eni strani se hvalite, kolk prenočujete po hotelih, po drugi pa razkrivate balkansko manteliteto, kaj vse se da iz hotela ukrast. Za hotelske počitnice je dovolj denarja, za brisače pa ne.
Ja, lepo, ko ostane za slovenskim gostom upostočena soba.............

Glej, ce ti se nisi prisel dalje kot od hotela v Sibeniku, ne mores vedet. Povem pa ti da je to klasika v vseh hotelih po celem svetu, kjer niso vsi ravno balkanci. Najhujsi kalibri so glede tega kitajci. Oni imajo tudi klasicno finto, da si mrtvega scurka zraven prinesejo in ga potem kao najdejo v sobi in zahtevajo eno nocitev brezplacno. Pa to govorimo o 5* hotelih, ne neke rupe
OK. Ne vem, da je to klasika po celem svetu. Sem očitno zabit u 3pm, ker ne vem, da je normalno, da se iz sobe odnese vse kar se da. Da kdo kaj ******, mi je jasno. Sam pa da je to normalno... mi pa ni. V salzburgu je neka restavracija, ko šalico od kave, ki jo spiješ odneseš. Seveda jo tudi plačaš pri nakupu kave. In to ti dajo jasno vedeti, da je TVOJA. A je potem tudi v hotelih tako, da so obračunane tudi brisače?? Da ne bomo prišli do tega, da je neuumen tisti, ki jo pusti, ker je tako ali tako obračunana.

Kar se tiče raznih "fint" gostov. Sem poslušal neke tujce pri nas v recepciji, ki so naročili ampartma. Po enem dnevu so prišli nazaj, da niso zadovoljni in masirali receptorko. Rezervirali so preko interneta. In bolj vljudno jim ni mogla razložit, da imajo vse slike, opise, cene in da so pač to rezervirali. Ko jim je dala list in rekla naj napišejo pritožbo s čim niso zadovoljni in kaj jim je bilo v opisu obljubljeno in niso dobili, bo takoj poslala ekipo, da napako odpravijo. Seveda tega niso izpolnili, ker so hoteli samo večji apartma (ker jih je prišlo več, kot je bilo prijavljenih)

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.328
3.002
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ocitno hodite samo v socialne hotele, ce dalje od brisace in sampona ne pridete. V drazjih hotelih imas npr lepe lesene zlice za obuvanje, fancy odpirace za flase in podobno kramo. In to gre v velikih kolicinah, glede na to da imajo cistilke to kot obvezno opremo zraven na vozicku

Ha ha! Ja, v hotele hodim zato, da bi pobiral stvari iz sobe
bonk.gif
Za spominek si pa raje kaj kupim in fotografiram kraj kjer sem. Spominka na Hotel ne potrebujem, ne potujem zaradi hotelov ampak krajev in dogodkov kjer je hotel.

Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Počakaj da tema preide na situacijo na samopostrežnem zajtrku oz. bognedaj da kdo začne o polnem penzionu s samopostrežnimi obroki ....
grims-1.gif

Na hotelski zajtrk mi je v zadnjih 25ih letih uspelo priti mogoče petkrat. Rad spim dopoldan, še posebej na dopustu, fučka se mi za tiste salame, je spanec več vreden. Na večerjo grem pa tudi raje kam drugam, kot v hotel.

Po pripovedovanju prijatelja so največji lopovi v hotelih Židi, iz sobe poberajo vse kar ni pribitio, na zajtrkih in večerjah si naložijo take kupe hrane, da komaj nosijo potem pa itak več, kot polovico nabranega zavržejo
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Z njimi je res problem vprašaj hotelirja ki so mu skozi zadnja vrata odnašali vse kar so lahko od TVja naprej in ja tudi trezorje so nosil v bus...pa svojo hrano pripeljejo pa kuharja pa varnostnika še bus more bit neki posebnega.
bonk.gif

Najboljši so japončki men so carji
cheer.gif
ne komplicirajo se držijo skupaj ko ovce... pa še vse dobro plačajo.