Honda CRV

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Jaz jo imam, točno ta letnik, čisto zadnjo serijo, ki je bila narejena pred ta novo, 2.0. bencinar, avtomatik Executive, predelano na plin.

Porabe imam cca 5,5l plina in sem z avtom zelo zadovoljen. Udobje, vožnja in oprema sta zame top...

Drugače se pa ta avto z normalno vožnjo kotmot pelje z 8litri, po AC še manj...
Jaz imam višjo porabo, cca 9-10l, ker se vozim v klanec cca 12km in naredim 450m nadmorske...

O raznih šenkavanjih Hond CRv avtomatikov, bencinar pa nebi... to ni VAG, FIAT, Renault sranje, ki je po 5 letih za odpis...
Malo si poglejte cene teh vozil, ki so stari preko 10 let, neumnosti o šenkavanju lahko piše samo oseba, ki se ni vozila avtomatika...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Lej, vsakdo ima svoje veselje. Če ti paše tak avto, ga seveda imej. Ampak jjernej sprašuje tukaj za nasvet (čeprav je v resnici že odločen) in najbolj objektiven nasvet je, naj ne kupi takšnega avta. Že če pogledaš statistiko teh avtomobilov (Honda CR-V) zadnjih 4-ih let, ti ta pove, da se proda 75% dizlov. Če pa pogledaš statistiko samo zadnji 2 leti, pa je ta že 85% proti 15 v korist dizla. Čez 5 let bo iskal kupca za avtomatskega bencinarja z lučjo pri belem dnevu.
Poleg tega pravi, da ima 80% voženj na relaciji in ne tako kot ti med hribi in dolinami. To je po vseh merilih (tudi specifičnih za naše kraje in še katere) povsem napačno vozilo za takšne namene. Kar pa seveda ne pomeni, da bi bil zato slab avto.

jjernej

Pripravnik
26. mar 2008
131
0
16
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Lej, vsakdo ima svoje veselje. Če ti paše tak avto, ga seveda imej. Ampak jjernej sprašuje tukaj za nasvet (čeprav je v resnici že odločen) in najbolj objektiven nasvet je, naj ne kupi takšnega avta. Že če pogledaš statistiko teh avtomobilov (Honda CR-V) zadnjih 4-ih let, ti ta pove, da se proda 75% dizlov. Če pa pogledaš statistiko samo zadnji 2 leti, pa je ta že 85% proti 15 v korist dizla. Čez 5 let bo iskal kupca za avtomatskega bencinarja z lučjo pri belem dnevu.
Poleg tega pravi, da ima 80% voženj na relaciji in ne tako kot ti med hribi in dolinami. To je po vseh merilih (tudi specifičnih za naše kraje in še katere) povsem napačno vozilo za takšne namene. Kar pa seveda ne pomeni, da bi bil zato slab avto.

Tolej je pa najbolj objektiven post do sedaj. In nisem se odlocen. Ker mi sedanji avto sluzi relativno dobro, ampak imam dovolj malenkosti. Raje enkrat na leto skesiram na servisu 2000eur kot vsak mesec 80. Poraba pa tudi ni taksen bau bau, da bi bankrotiral. Iscem samo zanesljiv avto. Da so dizli relativno precenjeni vemo ze dolgo casa.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
V tem segmentu vozil je najboljši Forester, raj vzam kak let staerjši Subi kot pa kaj druzga
wink-1.gif

pa npr. se odpeješ v BiH al pa SRB in za cca 500€ predelaš (uradno z homo.) na plin pa si zmagu
zmaga.gif