Oni so tipični šalabajzerji, nategnit te hočejo, da je veselje pri vsaki malenkosti. Ok, moj primer, mogoče se bo kdo smejal, ampak vseeno. Ko sem kupil avto je bil praktično kot nov, ata ki mi ga je prodal je zelo pazil nanj. Je pa nekaj ušpičil in odrsal plastiko okol šalthebla, in to zelo. Ker me je to motilo, sem pač šel na servis, pokazal majstrom, ki so naročili novo. Seveda napačno. Pa je bil en obisk servisa brez veze. No potem je prišla plastika, in jo je zamenjal un tavisok, ne spomnim se imena, uglavnem, eden od unih treh, ki so v pisarni. Seveda bedak nima pojma, kako se to nardi in je pri tastari vse zatiče polomil in zgubil tiste kovinske spojke, ki zadevo držijo skupaj. Seveda tega nisem opazil, se odpeljal ampak hvala bogu po nekaj metrih opazil, da se vse skup maje. Pripeljem avto nazaj, mojster debelo gleda in pametuje, komaj sem ga prepričal, da to ni OK. Pol so končno poštimali tako kot je treba.
Naslednji obisk je bil, ko sem kresnil eno babo pred mano. Avto sem peljal na zavarovalnico, kjer so mi povedali, da bom imel najmanj papirnatih komplikacij, če avto peljem tja. Rečeno storjeno. Naročijo dele, sam se odločim še za meglenke. Pridem po avto, valda ene tri dni za tistim, ko je bil rok dogovorjen. Naredil sem veliko napako, ker sem prišel po šihtu, zunaj je bila namreč že tema, tako da sem avto pregledal pod lučjo. Naslednji dan vidim, da so mi novo luč opraskali, delčka havbe, ki je bil malenkost ukrivljen niso popravili. Razlog za to je bil ta, da to ne piše v zapisniku zavarovalnice, luč pa sem verjetno opraskal sam, oni je že niso. Hotel sem imeti še staro obvolansko ročico, ki so jo menjali, zarad meglenk in obe plastiki za luknje od meglenk v blatniku in so rekli, da bi pa to moral prej povedat, da so že vse vrgli stran. Sem rekel hvala, in si mislil jebite se, kreteni in šel. Pa tja nikoli več.