Homeopat

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
En bolj pameten kot drugi. Sem ze enkrat to povedal, pa bom spet-zdravniki hodijo k homeopatom in obratno.
Problem je le v tem dw ne ves kateri homeopat dejansko kaj zdravi in to uspesno. Roko na srce, tudi pri zdravnikih zadnje case nisem vec siguren da vedo kaj delajo.
Imamo tudi uraden del homeopatske medicine-rece se ji psihologija.
Preden mi zacnejo spet pametovati razni zavarovalnicarji, policaji in podobni naj omenim da imam izkusnje na vseh podrocjih zdravstva in priblizno vem o cem govorim.

Sicer pa kdor toliko dvomi o homepatiji naj gre malo na onkoloski institut za prostovoljca, naj se tam malo pogovarja z bolniki ki so vec ali manj na smrtnih posteljah in naj mu tam pacienti povedo s cem se kdo zdravi in kako se pocuti. Bi bil marsikdo iz te teme presenecen. Pozor-za vse slepce-nisem napisal da homeopatija zdravi raka! Po mojih izkusnjah ki sem jih poslusal tam gre pa uradna medicina odlicno v kombinaciji s homeopatijo. Kdor ne verjame naj naredi kot sem zgoraj napisal in se sam preprica
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Saj tega nihče ne zanika, holistična obravnava je včasih zelo pomembna in pripomore k rezultatom.

Ampak to ne spremeni dejstva, da homeopatija pač ne pozdravi bolezni, v strogem pomenu besede.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj tega nihče ne zanika, holistična obravnava je včasih zelo pomembna in pripomore k rezultatom.

Ampak to ne spremeni dejstva, da homeopatija pač ne pozdravi bolezni, v strogem pomenu besede.

Kot se vidi že iz te teme, večino alergij znajo pozdraviti.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Sicer ni homeopat je pa bioenergetik, zanima me kakšno je splošno mnenje - izkušnje glede Zdenko Domančiča?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
confused-1.gif

Saj jih ne. Alergije lahko le same izzvenijo, pozdravi se jih ne.
Pomaga se lahko le z lajšanjem simptomov in izločitvijo alergena, če je to mogoče.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.921
-8.639
113
Za razliko od določenih homeopatov(tistih, ki dejansko imajo tudi medicinsko znanje), je Domančič čisti šarlatan. Sicer pa je bila že vsaj 3x tema o njem

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
bom pregledal zgodovino, nisem opazil da je že bila

edit: prebral, vidim da so izkušnje in mnenja zelo deljena, nekateri imajo zelo dobre izkušnje, drugi pa tako kot ti pljuvajo po njem (sicer ponavadi brez osebnih izkušenj torej popolno pametovanje)

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
A to da jes tablete spricas spreje v nos in usta pa je ozdravitev? A to da ti rece zdravnik da pac od spomladi do jeseni ne hodi iz stanovanja in ti napise 10 receptov za zdravila je zate ozdravitev?
Me res zanima kaj je po tvoje ozdravitev?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Odstrani se vzrok alergije, to ni za mene ozdravitev..

Kaj pa izkušnja @PumeX, dve strani nazaj? Tudi ni ozdravitev, ali ji je bolezen čudežno izzvenela prav tedaj, ko je jedla homeopatske pripravke?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Kaj pa izkušnja @PumeX, dve strani nazaj? Tudi ni ozdravitev, ali ji je bolezen čudežno izzvenela prav tedaj, ko je jedla homeopatske pripravke?

Glej, zadevo je skrajno enostavno stestirati s kliničnim preiskusom in dokazati.

Pa vseeno se od vseh silnih homeopatov še nihče ni tega lotil...

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Mojster, imunski sistem je živa reč, ki enkrat reagira močneje in drugič sploh ne. Sam imam alergijo na cvetni prah prav čudno: kakšno leto mi ni čisto nič (vse leto), kakšno leto pa je že maja popolna katastrofa, tam nekje avgusta me pa srbi že vsa zunanjemu zraku izpostavljena koža...
uf-1.gif
).

In glej čudo, nobenemu homeopatu nisem odcolal niti evra, le od kje se je alergija nehala... Skratka, tak pojav je popolnoma normalen.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.517
3.892
113
Ljubljana
hmpg.net
sam sem alergik.

Kako leto je grozno, kako leto OK. Razlog je enostaven. Alergičen nisem na vse, ampak samo določene rastline. Ki ob različnih pogojih različno intenzivno in dolgo cvetijo. Včasih celo takrat, ko sem na dopustu in sploh ni alergij (skoraj).

Kar se pa Randija tiče. Nagrada ne čaka več:
The James Randi Educational Foundation's Million Dollar Challenge has been terminated.
Please see http://web.randi.org/home/jref-status for details.