HOKEJSKO PRVENSTVO 1 DIVIZIJE 2012

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
nimaš kaj mislit
grin1.gif
jutri se lahko vse odloči

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Če gre po podalšku je malo bolj riskantno! Če zgubimo pa zelo!

Od Ukrajine smo sigurno boljši ne pa zeelo pač bo treba zmagat!

Je pa res da diši po eliti!

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Do včeraj so bili pomojem Japonci zadnji, pa so nabili Avstrijce, tako da je vse možno, ja.
smile-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Skratka, imel sem slabe karte... za golom v zgornjem sektorju, kamor je Slovenija napadala 1 in 3 tretjino... videl sem bolj slabo ampak itak se je celo tekmo stalo, tako da sem glavne stvari vidu...

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
TSJ razred zase...nekatere tle gor je bilo strah da oni ne igrajo obrambe...ampak se vsem dokazali kako se igra..res so odlični igralci
zraven sta še naša najbolša beka...tako da vse pohvale

2 petorka...ok...na trenutke

ostali slabo....
ampak važno da zmagujemo kot ekipa! čestitke

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
KStoner,... sorry sam Pajič je odigral super prvenstvo,.. David tudi zelo ok,. sicer je res da je pak drzal, samo zgubil pa ni prav velik pakov,....Raza tudi dost ok,.. Marcel,..za mene slabo, drugi pa,.....

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Pa kaj vi pricakujete da bodo vsi 4. napadi dajali gole. To sploh ni namen in v tej smeri je potekala tudi selekcija. 4. napad je zadolzen za forchecking, poleg tega pa Golicic in Hocevar veliko preigrata tudi on igralcu manj.
Mogoce je Hebar res malo razocaral samo on ze pol leta ni mel dobre tekme za sabo. Jst osebno sem tudi od Musica malo vec pricakoval, samo on res rabi nekiga, ki mu bo nonstop podajal.
Po drugi starni sta me pa Raza in D. Rodman zelo pozitivno presenetila.

Druga zalost so pa beki, kjer razen Robarja pa Gregorca (mogoce se Kranjc) ni nekih presezkov, pa se ti so zelo ofenzivno usmerjeni.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Pa kaj vi pricakujete da bodo vsi 4. napadi dajali gole. To sploh ni namen in v tej smeri je potekala tudi selekcija. 4. napad je zadolzen za forchecking, poleg tega pa Golicic in Hocevar veliko preigrata tudi on igralcu manj.

od takih igralcev (pance, goličič, hočevar ..) bi jaz pričakoval vsaj kakšen gol...tudi igre niso nobene razvili.
lohk jih zagovarjate, ampak mene so malo razočarali.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Kolk so pa dejansko igrali? In se enkrat, njihova primarna naloga je, da preganjajo nasprotnika po igriscu. Sicer je mel pa Pance do zadnje tekme najvec strelov na gol. Seveda je razlika v kvaliteti ocitna, dajo pa vedno vse od sebe.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
največ strelov na gol? njihova naloga da preganjajo nasprotnika? a pol ne posluša trenerja?
pač, mene so malo razočarali (glede na igre v olimpiji).
ampak še enkrat, važno da zmagujejo kot ekipa! jutri upam da nabijejo še jodlarje!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kaj pa teb ni jasn
bonk.gif
itak da bo velik strelov, ker se pak notr nabija in igra na bando, ne na gol. To je njihova naloga.

Igralec turnija: Pavlin. Več na riti kot na nogah.